1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-09-2014 15:44

Ώρα... προπονητή στον ΟΠΕΡ

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Καθοριστικές είναι οι μέρες που διανύουμε για τα αγωνιστικά τμήματα του ΟΠΕΡ, καθώς οι διοικούντες της ρεθυμνιώτικης ομάδας, ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την στελέχωσή τους. 

Ο πρόεδρος των «κυανοκίτρινων» βρίσκεται στην Αθήνα και πραγματοποιεί μία σειρά από επαφές που αφορουν την ανδρική ομάδα.Το ενδιαφέρον έχει επικεντρωθεί σε δύο μέτωπα. Από τη μία, οι Ρεθυμνιώτες θα μπουν στην κληρωτίδα του 1ου ομίλου της Α2 Εθνικής μαζί με τους Πανελλήνιο, Αργυρούπολη, Δραπετσώνα, Κύζικο Ν. Περάμου, Εθνικό Πειραιώς, Ελληνικά Ναυπηγεία, Οδυσσέα Αμαρουσίου, Ροδίων Άθλησις, Απόλλων Αθηνών, ΣΦΠ Χανίων και Μίλονα. Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 12:30 και θα λάβει χώρα στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Από την άλλη, οι άνθρωποι της Διοίκησης βρίσκονται στο τελικό στάδιο των επαφών για τον «εκλεκτό» που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Μάλιστα δεν αποκλείεται να γίνει η έκπληξη με έμπειρο και καταξιωμένο προπονητή, γεγονός που θα ξεκαθαρίσει μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Prismasport.gr
Διαβάστηκε 796 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ