1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-03-2014 16:38

Μάνος Παπαδάκης: «Όλα εξαρτώνται στο παιχνίδι με τον Γέρακα»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)

Tης Αγγελικής Μαυράκη

Εκτός έδρας παιχνίδι περιλαμβάνει για τον ΟΠΕΡ η 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 βόλει.Η ομάδα του Γιώργου Μπουρμπάκη που προέρχεται από ήττα με 3-0 στα σετ από τον Πανερυθραϊκό, θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα ώστε να πάρει την βαθμολογική "ανάσα" που χρειάζετακαι να κλειδώσει την παραμονή της στην κατηγορία.

Το Σάββατο 8/3 στις 17:00 η Ρεθυμνιώτικη ομάδα θα αγωνιστεί στην Αθήνα κόντρα στον Γέρακα.Μια ομάδα που στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ο ΟΠΕΡ είχε κερδίσει στο Μελίνα Μερκούρη με 3-1 σετ.

Για την ήττα με τον Πανερυθραϊκό καθώς και για το  παιχνίδι της 19η αγωνιστικής μίλησε στο prismasport.gr o Μάνος Παπαδάκης σχολιάζοντας: «Στην Ερυθραία τα πράγματα ήταν δύσκολα με μια καλή ομάδα που δεν υπήρχε περίπτωση να μας δώσει το παραμικρό πάτημα, ο,τι κάναμε έπρεπε να το κάνουμε μονοί μας, δεν ήμασταν κάλοι. Πλέον είμαστε με τη πλάτη στο τοίχο, πετάξαμε δυο ευκαιρίες σε ματς που τα είχαμε με Πανελλήνιο και ΟΦΗ. Τώρα θα είχαμε εξασφαλίσει τη παραμονή μας και δε θα συζητούσαμε τέτοια πράγματα δυστυχώς δεν αποδώσαμε τα αναμενόμενα και βρεθήκαμε να μιλάμε για τελικούς. Τώρα όλα μα όλα εξαρτώνται από το ματς του Σαββάτου στο Γέρακα είναι ένας τελικός, δυστυχώς στη πιο δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος οι παίκτες είμαστε μόνοι εντελώς μόνοι αλλά αυτό μας έχει πεισμώσει και είμαστε αποφασισμένοι να πάμε για το διπλό και θα το κάνουμε, έχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια με πολλές δυσκολίες όλη τη χρονιά και τώρα πρέπει να κάνουμε το μεγάλο βήμα ή να κάνουμε πίσω.Ζούμε για αυτό το ματς. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να γυρίσουμε την Κυριακή πρωί με την παραμονή και με πολλά χαμογελά».

Πηγή: prismasport.gr

Διαβάστηκε 582 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ