Εκτυπώστε τη σελίδα
27-12-2018 12:51

Ο Αντώνης Παπαδόπουλος στον Α.Ο.Κέρκης

Λίγες ημέρες μετά την παραίτηση του από τον ΔΑΣ Δραπετσώνας για οικονομικούς λόγους ο Αντώνης Παπαδόπουλος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Α.Σ.Κέρκης.

Η ομάδα της Σάμου που είναι από τις μεγάλες εκπλήξεις στο πρωτάθλημα Α2 ανδρών κάνει προπονήσεις στην Αθήνα και δίνει αγώνες στο νησί. Αρχικός στόχος είχε τεθεί η παραμονή αλλά η πορεία της ομάδας αποδεικνύει πως μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο μέχρι τέλους όσον αφορά την υπόθεση της ανόδου. Η ανακοίνωση για την πρόσληψη του Παπαδόπουλου:

Η ομάδα του Α.Σ. Κέρκη ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Αντώνη Παπαδόπουλο, καθώς και με τους συνεργάτες του Αλεξ Μεσάλα (βοηθό προπονητή), Μένιο Φραγκιαδακη (Στατιστικολογο) και Ανδρεα Μανιατακη (φυσιοθεραπευτή) .

Ο κύριος Παπαδόπουλος έχει πλούσια εμπειρία στην προπονητική καθώς έχει εργαστεί με μεγάλη επιτυχία μέχρι τώρα σε ομάδες της Α2 όπως Δραπετσώνα ,Α.Ο. Μαρκοπούλου , ΑΕΚ , Εθνικός Πειραιά καθώς και στην πρώτη εθνική κατηγορία πάλι με την ομάδα της ΑΕΚ ,του Φοίνικα Σύρου και του Παμβοχαικού.