1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-07-2018 22:57

Ο Μιχάλης Σαρικεΐσογλου απάντησε θετικά στη Ροδίων Άθλησις

Ένας ακόμα πρωτοκλασσάτος βολεϊμπολίστας αφήνει την Volley League για να αγωνιστεί στην Α2 ανδρών. Πρόκειται για το Μιχάλη Σαρικεΐσογλου ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση της ομάδας της Ρόδου που στον Α΄όμιλο θα έχει βασικό αντίπαλο τον ΟΦΗ για μία θέση στη Volley League. Έτσι ο Σπύρος Γκολίτσης μετά τον Χάρη Σακόγλου θα έχει ακόμα ένα βέλος στη φαρέτρα του και στη μεγάλη μάχη για την άνοδο.

 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ροδίων Αθλησις: Ο Μιχάλης Σαρικεΐσογλου στο Ροδιων Άθλησις. Ο έμπειρος αθλητής με ύψος 1,93μ θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 και θα ενισχύσει την προσπάθειά μας για την επίτευξη των στόχων μας. Ο Μιχάλης Σαρικεΐσογλου, με ημερομηνία γέννησης 28/4/1983, ήταν διεθνής αθλητής, αγωνίζεται στην θέση του «ακραίου» και στο περσινό πρωτάθλημα αγωνίζονταν με την ομάδα του  «Παμβοχαϊκού». Παλαιότερα, στην Α1 Εθνική κατηγορία αγωνίστηκε στον «ΠΑΟΚ» ,στον «Άρη», στην «Κηφισιά» , στην «Παναχαϊκή» ενώ με την Ρουμανική «Ζαλάου» συμμετείχε και στο «Champions League». Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρόνια με υγεία»..

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ