1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-09-2015 23:42

Δεύτερη νίκη της ΑΕΚ στη Ρόδο και λαχτάρα με Ζουπάνη

Η ΑΕΚ νίκησε την Ροδίων Άθλησις με 3-0 σετ και στον δεύτερο φιλικό αγώνα που έγινε στη Ρόδο στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα Α2 ανδρών.

Στην ΑΕΚ όλοι λαχτάρησαν όταν στην αρχή του 2ου σετ έβγαλε το δάκτυλο του ο Ζουπάνης και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις όπου ευτυχώς για τον αθλητή δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό.

Στο 1ο σετ η ομάδα του Νίκου Αντωνιάδη προηγήθηκε 18-12 αλλά η ΑΕΚ μάζεψε τη διαφορά, πέρασε μπροστά 22-21, αλλά οι ροδίτες έκαναν σερί 3-0 για το 24-22. Η εμπειρία των παικτών της «Ενωσης» έκανε τη διαφορά και με σερί 4-0 ήρθε το 26-24.

Στο 2ο σετ έγινε μάχη μέχρι το 15-15 αλλά από εκεί και πέρα η ΑΕΚ επικράτησε άνετα.



Τα σετ: 0-3 (24-26, 19-25, 15-25)

ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (Αντωνιάδης): Κάλας, Kαβαρατζής, Μοσχούς Προδρομίδης, Γκένοφ, Μακρής / Κοκολάκης (λ), Γιώτης, Δεληγιώργης, Σταβλάς, Ρουσέτος, Μαυράκης.

ΑΕΚ (Μπουτσουρής): Καρακίτσος, Ζουπάνης, Κοτσιλάνος, Μαντέκας, Μελές, Καρανικολάου / Αχιλλεόπουλος (λ), Ρούσος (λ), Μιχαλόπουλος, Τριπολιτσιώτης, Δημητούλης.

«Ήταν ένα ακόμα καλό τεστ για την ομάδα μου. Ελπίζω ο Ζουπάνης να είναι καλά και να τον έχουμε κοντά μας. Ευχαριστούμε την διοίκηση του Ροδίων Αθλησις για τη φιλοξενία», είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ Νίκος Μπουτσουρής.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ