1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-06-2020 15:44

O Μίλων δεν θα αγωνιστεί στην Volley League, αποχωρεί ο Ταρνατόρος

O Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων μπορεί να εξασφάλισε και μάλιστα με άνεση την πρώτη θέση στο νότιο όμιλο της Α2 ανδρών και να πήρε το ένα ένα από τα δύο εισιτήρια για την Volley League περιόδου 2020-21 αλλά μετά τα όσα έχουν αποφασιστεί τις τελευταίες ημέρες στη διοίκηση του ιστορικού συλλόγου της Νέας Σμύρνης, η ομάδα οριστικά δεν θα επιστρέψει στην επαγγελματική κατηγορία.

Η συντριπτική πλειοψηφία του Δ.Σ. του συλλόγου είναι αντίθετη με την επιστροφή της ομάδας στην επαγγελματική κατηγορία και κατόπιν τούτου αναμένεται να υπάρξει και βελούδινο διαζύγιο με τον Παντελή Ταρνατόρο ο οποίος τα τελευταί δύο χρόνια είχε αναλάβει την αναδιοργάνωση των τμημάτων βόλεϊ ανδρών και γυναικών με μεγάλο στόχο την άνοδο στην Volley league.

Ο μεγάλος στόχος της ανόδου στην Volley League ανδρών επιτεύχθηκε αλλά η πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ. δεν θέλει να μπει στην διαδικασία επανασύστασης του Τ.Α.Α. και στο τρέξιμο για την εύρεση χορηγών και ανακαίνισης του γυμναστηρίου ώστε να φιλοξενήσει αγώνες της επαγγελματικής κατηγορίας. Υποστηρίζουν πως οι καιροί είναι δύσκολοι και πως εν μέσω της πανδημίας δεν θα βρεθούν πόροι.

Σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και αρκετό καιρό ο Ταρνατόρος είχε στείλει επιστολή προς το Δ.Σ. με τις προτάσεις του σχετικά με τις υποχεώσεις του συλλόγου αλλά και του ιδίου για να επιστρέψει η ομάδα στην Volley League με την υποσημείωση πως εφόσον δεν υπάρχει η διάθεση να τρέξουν όλοι για το στόχο της παραμονής στην επαγγελματική κατηγορία θα πρέπει όλα να γίνουν ξεκάθαρα από την αρχή ώστε να ενημερωθεί και η ΕΟΠΕ.

Μετά από πολλές συζητήσεις και ανταλλαγή αλληλογραφίας το προηγούμενο διάστημα αποφασίστηκε να υπάρξει «βελούδινο» διαζύγιο.

«Είναι θετικό που τα πράγματα είναι ξεκάθαρα από την αρχή. Υπάρχει αλληλοσεβασμός. Πέτυχα τους υψηλούς στόχους που είχα θέσει στη διοίκηση του Μίλωνα και πιστεύω πως έβαλα ένα λιθαράκι για το βόλεϊ του συλλόγου. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν οι συνθήκες να ανέβει ο Μίλωνας στην Volley League. Είναι προτιμότερο για όλους να πάρουμε ξεκάθαρες αποφάσεις ώστε να μην δημιουργήσουμε μεγαλύτερα προβλήματα στη συνέχεια», σχολίασε ο Παντελής Ταρνατόρος ενώ απόψε θα γίνει συνεδρίαση του Δ.Σ. του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων για να επικυρωθούν οι οριστικές αποφάσεις.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ