Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
29-08-2017 18:00

Με Θεοδωράκη και τη νέα σεζόν ο ΑΓΣΙ

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Με τον προπονητή Βασίλη Θεοδωράκη στο τιμόνι θα πορευτεί και τη νέα σεζόν ο ΑΓΣΙ.

Η ανακοίνωση

Η διοίκηση του Συλλόγου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Βασίλη Θεοδωράκη!!

Μια ακόμη πολύ σημαντική ανανέωση για τον σύλλογο και ειδικότερα για την ανδρική ομάδα καθώς ο Βασίλης έχει συνδέσει το όνομά του με την ομάδα του Α.Γ.Σ.Ι πρώτα ως παίκτης και αργότερα ως προπονητής στα περισσότερα τμήματά μας με ιδιαίτερα μεγάλες επιτυχίες.

Το χρυσό μετάλλιο του 2014 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων στην Κόνιτσα ήταν μια απο τις χρυσές σελίδες για τον Α.Γ.Σ.Ι και για την πόλη των Ιωαννίνων.Ο Βασίλης Θεοδωράκης μαζί με τον συνεργάτη του Δημήτρη Μάντζιο στέφθηκαν πρωταθλητές Ελλάδος έχοντας επενδύσει σε μια παρέα αθλητών που οι περισσότεροι πλέον έχουν στελεχώσει την ανδρική ομάδα και θα στηρίξουν την προσπάθεια για άνοδο στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες.

Απο την πλευρά μας θα θέλαμε να ευχηθούμε οτι καλύτερο για την νέα αγωνιστική χρονιά και δίνουμε υπόσχεση οτι θα προσπαθήσουμε να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον προπονητή και όλους τους αθλητές για την επίτευξη των στόχων μας.




Διαβάστηκε 694 φορές