1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-10-2019 18:49

Αλεξίου και Δευτεραίος έβαλαν τίτλους τέλους στην ΑΕΚ μετά από 36 χρόνια

Το τέλος της πορείας της Α.Ε.Κ. στο ανδρικό βόλεϊ δήλωσαν με κάθε επισημότητα ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξης Αλεξίου και ο γενικός αρχηγός Νίκος Δευτεραίος.

Οι δύο έμπειροι παράγοντες του ελληνικού αθλητισμού εμφανίστηκαν στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΑΠ για να πουν την τελευταία τους λέξη για το ιστορικό σύλλογο. Κι ενώ όλοι περίμεναν κάποιο θαύμα ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα την αποχώρηση της ΑΕΚ από την Volley League διακόπτοντας αγωνιστική πορεία 35 ετών στο τμήμα. Η σχετική ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:

«Παρέστησαν στη συνεδρίαση εκ μέρους του Τ.Α.Α.ΑΕΚ οι κ.κ. Αλέξης Αλεξίου, Νίκος Δευτεραίος οι οποίοι δήλωσαν πως η ΑΕΚ δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα 2019-20. Κατόπιν τούτου το Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. εξέδωσε διαπιστωτική πράξη μη συμμετοχής της Α.Ε.Κ. σύμφωνα και με τα προβλεπόμενα στο καταστατικό της Ε.Σ.Α.Π.»

Οι κύριοι Αλεξίου, Δευτεραίος παρόλα αυτά συνεχίζουν να δίνουν υποσχέσεις για διακανισμούς και εξόφληση των αθλητών και των προπονητών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ