Εκτυπώστε τη σελίδα
03-10-2019 17:07

ΕΕΑ: Τρεις πήραν άδεια, τέλος η ΑΕΚ, τελευταία ελπίδα για Ηρακλή και Εθνικό

Ο Ολυμπιακός, ο Φοίνικας Σύρου και ο ΑΟΠ Κηφισιάς είναι τα τρία ΤΑΑ που εξασφάλισαν άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενώ όλοι οι υπόλοιποι παραπέμφθηκαν στην επόμενη συνεδρίαση.

Σύμφωνα με non paper της ΕΣΑΠ ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Παμβοχαϊκός δεν πήραν άδεια για τυπικούς λόγους. Μάλιστα ο Παμβοχαϊκός ενεργοποιήθηκε τις τελευταίες ώρες για να σχεδιάσει τη νέα σεζόν.

Και οι τρεις προαναφερόμενοι αναμένεται να πάρουν άδεια συμμετοχής στην επόμενη συνεδρίαση.

Οπως αναμένεται να πάρουν η Ελπίδα και ο ΟΦΗ καθώς ολοκληρώνουν από μέρα σε μέρα τις διακασίες συγκρότησης των νέων ΤΑΑ.

Ο Εθνικός Μ.Γ.Σ. κάνει αγώνα για διακανισμούς με αθλητές με πρόθεση να αγωνιστεί κανονικά. Σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν συμφωνίες με αθλητές που υπήρχαν εκκρεμότητες.

Σχετικά με τον Ηρακλή ο οποίος απέστειλε στην ΕΣΑΠ δήλωση αποχώρησης, τις τελευταίες ώρες γίνεται μία τελευταία προσπάθεια της ΕΣΑΠ ώστε να γεφυρωθούν οι διαφορές που υπάρχουν, ώστε ο ιστορικός σύλλογος να αγωνιστει κανονικά και οι αθλητές που έχουν κλείσει για τη νέα σεζόν να μην έρθουν σε αδιέξοδο.

Σχετικά με την ΑΕΚ ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής κ.Αλέξης Αλεξίου κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού ενημέρωσε προφορικά τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ πως οριστικά δεν θα κατέβει η ΑΕΚ στο νέο πρωτάθλημα ούτε κατέθεσε φάκελο.