1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-09-2019 16:45

Η ΕΣΑΠ πάτησε το κουμπί για την ΑΕΚ: Δεν αδειοδοτήθηκε η Ενωση, οδεύει στα τοπικά

Μετά από καθυστέρηση δύο μηνών και αφού εξαντλήθηκαν όλες οι δυνατές προθεσμίες που μπορούσαν να δοθούν από την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ, η διοργανώτρια του πρωταθλήματος Volley League «πάτησε» το κουμπί για την αποβολή της ΑΕΚ από το νέο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ συνήλθε σε 4η Συνεδρίαση σήμερα 4.9.2019, η οποία αφού εξέτασε φακέλους όσων ΤΑΑ δεν έχουν αδειοδοτηθεί, αποφάσισε τα εξής:

Κατόπιν αιτήματος του Τ.Α.Α. Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης, δια της Προέδρου κας Χρυσής Λουπασάκη κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής κατέθεσε έξι (6) διακανονισμούς αθλητών ενώ υποσχέθηκε να διακανονίσει άμεσα τις υπόλοιπες εκκρεμότητες που υπάρχουν, η Επιτροπή ανέβαλε την έκδοση απόφασης για τον Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης για την Τρίτη 10.9.2019.

Αντίθετα, επειδή για 4η συνεχή συνεδρίαση το ΤΑ.Α. Α.Ε.Κ. δεν κατέθεσε κανένα έγγραφο διακανονισμού, ούτε υπέβαλλε σήμερα αίτημα αναβολής, η Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε τη μη αδειοδότησή του, για το νέο πρωτάθλημα περιόδου 2019-2020».

Αυτό σημαίνει πως η ΕΣΑΠ ήταν διατεθειμένη να δώσει και νέα προθεσμία στην ΑΕΚ αλλά μετά την αδιαφορία που δείχνει η διοίκηση της Ερασιτεχνικής έναντι των φορέων του αθλήματος επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του προέδρου της Ερασιτεχνικής Αλέξη Αλεξίου περί διάλυσης του τμήματος. Τα χρέη παραμένουν στο ΑΦΜ της ΑΕΚ και το τμήμα υποβιβάζεται στις τοπικές κατηγορίες.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ