1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-08-2019 12:25

Volleyleague: Ολοι στην εκκίνηση και η ΑΕΚ στη... στροφή

Στην εκκίνηση του νέου πρωταθλήματος Volleyleague 2019-20 θα βρεθούν κι επίσημα οι 10 από τις 11 ομάδες που έχουν δικαιώμα συμμετοχής.

Η ΑΕΚ ανταποκρίθηκε στη δέσμευση της προθεσμίας καθώς υπήρχε κίνδυνος να βγει εκπρόθεσμη και να χάσει κάθε δικαίωμα, αλλά διατύπωσε αντιρρήσεις για τη νέα προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Είναι φανερό πως η διοίκηση της ΑΕΚ έχει κάνει «γενναία» στροφή 180 μοιρών στέλνοντας έγγραφες αντιρρήσεις για την προκήρυξη του πρωταθλήματος οι οποίες θα συζητηθούν την προσεχή Δευτέρα στο προσεχές διοικητικό συμβούλιο.

Για όσους δεν το κατάλαβαν, η διοίκηση της «Ενωσης» άφησε πίσω της την λογική του «δεν κατεβαίνουμε στο πρωτάθλημα» και πέρασε στο στάδιο των «αντιρρήσεων». Με άλλα λόγια, η επιθετική τακτική, οι προσωπικές επιθέσεις, ο μηδενισμός των πάντων, αλλά και η πρόταση διάλυσης της ΕΣΑΠ απέτυχαν παταγωδώς.

Το μόνο που απέφεραν ήταν η απομόνωση της ΑΕΚ. Οι πιστωτές σκλήρυναν την στάση τους και ωρίμασαν δικαστικά πολλές και σημαντικές υποθέσεις ενώ όλα τα υπόλοιπα ΤΑΑ δεν υιοθέτησαν καμία από τι ακραίες θέσεις της αλλά παραδέχονται πως πολλά πράγματα στην λειτουργία του επαγγελματικού βόλεϊ θα μπορούσαν να βελτιωθούν εφόσον υπάρξει συναίνεση και ενότητα. Αλλωστε η ΑΕΚ έχει τη δυναμική και τη δυνατότητα να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες αρκεί να υπάρξει θέληση να μπει ο σύλλογος σε σοβαρό πρόγραμμα εξυγίανσης.

Δεν είναι τυχαίο πως ακόμα και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα όχι μόνο δήλωσε συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα αλλά τις τελευταίες ημέρες γίνεται προσπάθεια για συγκρότηση διοίκησης σωτηρίας.

Οι αντιρρήσεις της ΑΕΚ θα συζητηθούν στην προσεχή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. την Δευτέρα 5 Αυγούστου. Να σημειωθεί πως η ΑΕΚ είναι το μόνο Τ.Α.Α. που έχει αγνοήσει και την Επιτροπή Αδειοδότησης.

Η ανακοίνωση της Ε.Σ.Α.Π. για τις δηλώσεις συμμετοχής:

Η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει πως μέχρι και τις 31/07/2019 είχαν δηλώσει την έγκρισή τους στην προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος, αλλά και δήλωση συμμετοχής σε αυτό τα εξής δέκα ΤΑΑ:

1.Ολυμπιακός ΣΦΠ

2.ΠΑΟΚ

3.Α.Ο.Φοίνικας Σύρου

4.Α.Ο.Π.Κηφισιάς

5.Παναθηναϊκός Α.Ο.

6.Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός

7.Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015

8.Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης

9.Ο.Φ.Η.

10.Α.Σ.Ελπίς Αμπελοκήπων

Το ΤΑΑ ΑΕΚ διατύπωσε έγγραφες επιφυλάξεις , οι οποίες και θα συζητηθούν στο επικείμενο ΔΣ της ΕΣΑΠ την Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ