1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-02-2019 20:07

Βγαίνει η οκτάδα του κυπέλλου με ντέρμπι στο Μετς

Οι 7 από τις 8 ομάδες των προημιτελικών του κυπέλλου ανδρών θα είναι γνωστές το βράδυ της Τετάρτης 6/2. Ήδη από την Δευτέρα έκλεισε θέση η Ροδίων Άθλησις μετά τη νίκη της με 3-0 σετ επί του ΑΟ Αιγιαλέων

Ήδη από την Δευτέρα έκλεισε θέση η Ροδίων Άθλησις μετά τη νίκη της με 3-0 σετ επί του ΑΟ Αιγιαλέων και σήμερα αγωνίζεται η Κηφισιά με τον Φοίνικα Σύρου. Από τις πέντε αναμετρήσεις, ξεχωρίζει το παιχνίδι στο Μετς με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παμβοχαϊκό. Οι αγώνες των «16» θα ολοκληρωθούν Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου με την αναμέτρηση του Νέστορα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

17.30: ΠΑΟΚ - ΜΓΣΑΕ Κομοτηνής

Η αρχή θα γίνει στο «Παλατάκι», με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί την Κομοτηνή. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για 4η φορά φέτος, με τον Δικέφαλο του Βορρά να έχει επικρατήσει τις τρεις προηγούμενες (δύο για το πρωτάθλημα, μία για το Λιγκ Καπ).

18.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΓΑΣ Παμβοχαϊκός

Τον Παμβοχαϊκό υποδέχεται ο Ολυμπιακός στο «Μελίνα Μερκούρη», με τον νικητή να κερδίζει μία θέση για την οκτάδα του κυπέλλου. Είναι η τρίτη φετινή συνάντηση των δύο ομάδων, με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν και στις δύο αναμετρήσεις (πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ).

18.00: ΑΕΚ - Παναθηναϊκός ΑΟ (live streaming youtube sportsonair.gr)

Τέσσερις μέρες μετά τον μεταξύ τους αγώνα για τη Volley League ανδρών, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ τίθονται ξανά αντιμέτωποι αλλά αυτή τη φορά για το κύπελλο και γηπεδούχος θα είναι η Ένωση. Για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, το «τριφύλλι» επικράτησε με 3-0 σετ, όμως οι «κιτρινόμαυροι» ήταν οι νικητές στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις τους τη σεζόν 2018-19 με 3-2 σετ (πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ).

21.15: ΑΕΝ Πανοράματος - Πήγασος Πολίχνης

Μία εκ των ΑΕΝ Πανοράματος και Πήγασος Πολίχνης θα κάνουν παρέα στη Ροδίων Άθλησις στα προημιτελικά του κυπέλλου από τις ομάδες που αγωνίζονται στην Α2 κατηγορία. Το Πανόραμα προκρίθηκε στους «16» άνευ αγώνα όπως προέκυψε από την κλήρωση, ενώ ο Πήγασος Πολίχνης πέρασε το εμπόδιο του Πιερικού Κατερίνης με 3-0 σετ. Στον αγώνα για τον Β' όμιλο της Α2 (7η αγωνιστική), ο Πήγασος Πολίχνης είχε επικρατήσει με 3-1 σετ.

21.30: ΧΑΝΘ - Ηρακλής Πετ. 2015

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος ΧΑΝΘ και Ηρακλής αναμετρούνται στη φάση των «16» του κυπέλλου ανδρών. Τη σεζόν 2017-18 ο «γηραιός» είχε επικρατήσει με 3-0 σετ στη πορεία του μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης. Η ΧΑΝΘ, μετά από 16 αγωνιστικές στον Β' όμιλο της Α2 Ανδρών βρίσκεται στη πρώτη θέση της βαθμολογίας με 41 βαθμούς και ρεκόρ 14-1.

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου

17.30: ΠΑΟΚ - ΜΓΣΑΕ Κομοτηνής
Διαιτητές: Αβραμίδης, Ισκας, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Παπαδόπουλος Χ., Τσουνίδης. Γραμματεία: Γούβαλη

18.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΓΑΣ Παμβοχαϊκός
Διαιτητές: Κουτσούλας, Μουλά Ειρ., Παρατηρητής: Ανδρονικίδης. Επόπτες: Τόλιος, Κατσιάρας. Γραμματεία: Καλλιγέρη

18.00: ΑΕΚ - Παναθηναϊκός ΑΟ
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Ονόπας. Παρατηρητής: Πέρρος. Επόπτες: Κουρπανίδης, Πετρόπουλος. Γραμματεία: Νυδριώτη.

21.15: ΑΕΝ Πανοράματος - Πήγασος Πολίχνης
Διαιτητές: Τσιούλα, Παπαδόπουλος Αρ., Γραμματεία: Σιδηρά.

21.30: ΧΑΝΘ - Ηρακλής Πετ. 2015
Διαιτητές: Σταυριανίδης, Δημητρίου, Γραμματεία: Τσιλιγκού.

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου

18.30: ΑΜΣ Νέστωρ - ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Διαιτητές: Παπακοσμάς, Μαυρίδης, Γραμματεία: Παπαδοπούλου Σ.

Η κλήρωση της προημιτελικής φάσης θα γίνει στα γραφεία της ΕΟΠΕ την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου και ώρα 12.00.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ