1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-12-2018 19:26

Ντέρμπι δικεφάλων και μετά... αλλαγές

Το ντέρμπι των δικεφάλων μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στο Μετς δεσπόζει στο φινάλε του Α΄γύρου και στην τελευταία αγωνιστική της Volley League για το 2018. Kαι οι δύο μονομάχοι προέρχονται από ήττες. (11η αγωνιστική, 22/12, 17.00, Διαιτητές: Γεωργιάδης, Μυλωνάκης).
Η ΑΕΚ επιστρέφει στο Μετς όπου έχει δώσει τέσσερις αγώνες και έχει ηττηθεί μόνο από τον Παμβοχαϊκό. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από την Κηφισιά στο Ζηρίνειο και στοχεύει στην 5η νίκη της. Με 10 βαθμούς μοιράζεται την 6η θέση μαζί με τον Ηρακλή τον οποίο έχει νικήσει 3-2 σετ.

Δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών ή απουσίες και ο τεχνικός της ΑΕΚ Νίκος Νεόφυτος δήλωσε: «Είναι ένα ντέρμπι που θέλουμε να νικήσουμε. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες και θέλουν βαθμούς. Κάναμε καλή προετοιμασία αυτές τις μέρες. Μετά την ήττα από την Κηφισιά προβληματιστήκαμε πολύ αλλά είμαι σίγουρος πως θα κλείσουμε τη χρονιά με μία καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα».

Ο ΠΑΟΚ μετά τις δύο ήττες από τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα και το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς αλλά και την απογοήτευση που υπήρξε σε όλα τα επίπεδα θέλει να δείξει την αντίδραση του στο παρκέ του Μετς. Ο ΠΑΟΚ νικήσει ή χάσει θα πραγματοποιήσει αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας, ίσως και στο προπονητικό τιμ όπως προανείγγειλε ο Κώστας Παϊσιάδης. Ο δικέφαλος με 17 βαθμούς μοιράζεται στην 2η θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Παμβοχαϊκό και θέλει τη νίκη για να μειώσει την διαφορά από τον Ολυμπιακό αλλά και να ξεκαθαρίσει την υπόθεση της 2ης θέσης.

O τεχνικός του ΠΑΟΚ Σέρτζιου Στάνκου είπε: «Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά και τον Α΄ γύρο του πρωταθλήματος με μία καλή εμφάνιση και μία νίκη επί της ΑΕΚ. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο και κρινόμαστε σε κάθε αγώνα. Η ομάδα έχει έμπειρους αθλητές. Κάνουμε τα πλάνα μας για έναν δύσκολο αντίπαλο και ένα ματς με υψηλές απαιτήσεις. Είμαι σίγουρος πως θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα και θα κλείσουμε τη χρονιά με νίκη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ