Εκτυπώστε τη σελίδα
15-11-2017 12:41

Mε Βlue Star Ferries θα ταξιδέψει… και φέτος η Volley League Πάμε Στοίχημα

Η Volley League Πάμε Στοίχημα ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με τη Blue Star Ferries για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Για την Blue Star Ferries, ο αθλητισμός είναι ένας καθοριστικός παράγοντας εκγύμνασης του σώματος και του πνεύματος που προάγει αξίες, ιδανικά και διδάσκει την ευγενή άμιλλα. 

Με έντονο το αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας και στο πλαίσιο της συνολικής της προσφοράς στο χώρο του αθλητισμού, η Βlue Star Ferries υποστηρίζει το Εθνικό Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης Volley League Πάμε Στοίχημα στον τομέα των μετακινήσεων των αθλητικών αποστολών και των διαιτητών από Πειραιά προς Σύρο με επιστροφή, για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.


H BLUE STAR FERRIES είναιμέλοςτης ATTICA GROUP. Διαθέτει 8 υπερσύγχρονα επιβατηγά - οχηματαγωγά πλοία και δραστηριοποιείται στις Ελληνικές Ακτοπλοϊκές γραμμές πραγματοποιώντας δρομολόγια όλο τον χρόνο στα νησιά των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων, την Κρήτη και τα νησιά του Β.Α. Αιγαίου.


H ΕΣΑΠ ευχαριστεί τη BLUE STAR FERRIES, η οποία με έντονο το αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας ενισχύει για τρίτη συνεχή χρονιά, την προσπάθειά της για ένα ακόμα καλύτερο πρωτάθλημα βόλεϊ, τόσο αγωνιστικά όσο και οργανωτικά.

Σχετικά άρθρα

  • Ευχαριστήριες ανακοινώσεις Ε.Ο.ΠE. και ΕΣΑΠ σε Αυγενάκη για τη συμβολή του στα μέτρα στήριξης
    Ευχαριστήριες ανακοινώσεις προς στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, για τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε, ώστε να συμπεριληφθούν τα αιτήματα των σωματείων του βόλεϊ για τους αθλητές αλλα και του υπαλληλικού προσωπικού των Ομοσπονδίών και των επαγγελματικών ενώσεων, στα ευεργετικά μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε το Υπουργείο Οικονομικών, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοιού, εξέδωσαν διαδοχικά η Ε.Ο.ΠE. και η ΕΣΑΠ.
  • Σε ρυθμούς κλήρωσης η Volley League ανδρών
    Αντίστροφα μετράει για το πρώτο σερβίς της χρονιάς η Volleylegue, καθώς σε λίγες ώρες (18:30), στο ξενοδοχείο Coral (Λεωφόρο Ποσειδώνος 35 στο Παλαιό Φάληρο) ,η ΕΣΑΠ θα πραγματοποιήσει την φετινή κλήρωση του πρωταθλήματος ανδρών που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 2 Νοεμβρίου.
  • Ε.Ε.Α.: Ο Ηρακλής δεν κατέθεσε φάκελο και η Α.Ε.Κ. συνεχίζει να «πουλάει τρέλα»
    Το volleynews.gr βρίσκεται έξω από τα γραφεία της Επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού και σας ενημερώνει για την εξέταση των φακέλων των ομάδων των Τ.Α.Α., που θα αγωνιστούν στη Volley League 2019-20.
  • Ανανέωσε με χορηγό ο Απολλωνας Καλαμάτας
    Την ανανέωση της συνεργασίας με την χορηγό εταιρεία της ομάδας, ανακοίνωσε ο Απόλλωνας Καλαμάτας που ενισχύθηκε εντυπωσιακά στην μεταγραφική περίοδο και θεωρείται από τα μεγάλα φαβορί ανόδου από την Α2 γυναικών στην Πρι Λιγκ.
  • ΕΟΠΕ και ΕΣΑΠ στη Sportexpo 2019 με βόλεϊ, μπιτς βόλεϊ και video check
    Τις πύλες της το πρωί της Τετάρτης (10/4) άνοιξε στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης η Sportexpo, η 4η Διεθνής Έκθεση Αθλητισμού.