1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-08-2015 19:58

Ο Άρης απέκτησε την Καναδή Κέισι Γκάνο

Παίκτρια του Άρη θα είναι από τη νέα χρονιά η διεθνής Καναδή, Κέισι Γκάνο.







Η νέα παίκτρια του Άρη, αγωνίζεται στη θέση της διαγωνίου, έχει ύψος 1.90  είναι 23 χρονών και είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Trinity Western University. Μάλιστα, η ομάδα της είχε το προσωνύμιο "Spartians" και η ίδια είναι γνώστης της Ελληνικής ιστορίας, καθώς έχει σπουδάσει φιλοσοφία. Η Γκάνο θα αγωνιστεί μακριά από τη χώρα της για πρώτη φορά. Με την μεταγραφή της Γκάνο ολοκληρώνεται το παζλ των μεταγραφών του "κιτρινόμαυρου" συλλόγου με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Κέισι Γκάνο δήλωσε για την μεταγραφή της:

"Ενθουσιασμένη που θα παίξω στον Άρη"

"Είμαι ενθουσιασμένη που έρχομαι να παίξω σε ένα τόσο όμορφο και ιστορικό μέρος σαν την Ελλάδα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε ένα ράντσο σε μια μικρή αγροτική πόλη της Αλμπέρτας στον Καναδά και θα είναι πολύ διαφορετικό να είμαι σε μία πόλη όπως η Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο πανεπιστήμιο Φιλοσοφία, και είμαι χαρούμενη που θα έρθω στην Ελλάδα, το μέρος όπου γεννήθηκε η Φιλοσοφία. Είμαι παθιασμένη με τους ανθρώπους και τα μέρη από τα οποία προέρχονται και ανυπομονώ να μάθω για την κουλτούρα της Ελλάδας. Το να παίζω βόλει είναι μια φοβερή ευκαιρία για εμένα, και είμαι ενθουσιασμένη που θα ακολουθήσω τους στόχους του Άρη αυτή τη σεζόν".

1 σχόλιο

  • Comment Link ΠΑΟ13 Τρίτη, 04 Αυγούστου 2015 17:25 posted by ΠΑΟ13

    ΡΟΥΣΣΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΞΕΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΞΕΝΕΣ ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΝΤΗΛΙ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ