Εκτυπώστε τη σελίδα
09-02-2016 22:10

Παραιτήθηκε ο Χριστόπουλος: «Είμαι μάγκας και φεύγω»

Την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία του Παμβοχαϊκού υπέβαλε ο Γιώργος Χριστόπουλος αφήνοντας αιχμές για έλλειψη στήριξης από την διοίκηση και ειδικά από τον πρόεδρο του ΤΑΑ Γιάννη Σταμπεδάκη.

Ο Χριστόπουλος σε δηλώσεις του που έκανε στο volleynews.gr τόνισε πως αναλαμβάνει την ευθύνη για την αγωνιστική πτώση των τελευταίων ημερών και έριξε ευθύνες στη διοίκηση επειδή δεν ενίσχυσε την ομάδα η οποία μετά την 12η αγωνιστική και το 3-1 σετ επί του ΠΑΟΚ ανέβηκε στην 4η θέση.

«Μετά την ήττα από τον Ηρακλή το Σάββατο έθεσα την παραίτηση μου στην διάθεση της διοίκησης. Εγώ είμαι μάγκας και αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Οταν δε μου αρέσουν κάποια πράγματα φεύγω και αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Η διοίκηση το καλοκαίρι μου είχε ζητήσει να σωθεί η ομάδα και πετύχαμε το στόχο μας από τον Α΄γύρο. Παρά τις δυσκολίες φτάσαμε ακόμα και στην 4η θέση τη 12η αγωνιστική. Ζήτησα να ενισχυθούμε για να μπούμε στην 4αδα. Δεν πήρα ποτέ απάντηση και αντί αυτού έφυγε και ο Παπαδόπουλος που πηγε στις ΗΠΑ. Μείναμε 9 άτομα για προπόνηση. Η διάθεση των παικτών έπεσε και χάθηκε η διάθεση και τα κίνητρα», είπε ο Χριστόπουλος ο οποίος είναι καλεσμένος στην εκπομπή «Στο Φιλέ» της NOVA στις 19.00.

Ο Χριστόπουλος τόνισε πως δεν υπάρχει η παραμικρή οικονομική εκκρεμότητα, ευχαρίστησε τον Κώστα Ρωμανό αλλά δεν αναφέρθηκε στον Γιάννη Σταμπεδάκη ο οποίος έχει αναλάβει τα ηνία του ΤΑΑ από το καλοκαίρι.

Με απόφαση του Σταμπεδάκη την ομάδα για τον αγώνα κυπέλλου αύριο θα κοουτσάρει ο Σωτήρης Μπεκιάρης ο οποίος ήταν συνεργάτης του Χριστόπουλου αλλά παραμένει στη θέση του έστω και υπηρεσιακά.

 

2 σχόλια

  • Comment Link Βόχα Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016 08:15 posted by Βόχα

    Απλά μάγκας δεν είσαι γιατί δεν τσέκαρες τον βοηθό σου.

  • Comment Link Πατρα  1970 Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016 10:12 posted by Πατρα 1970

    .......Μαγκας ειναι αυτος που¨΄...1ον ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ 2ον καθεται και παλευει.....και 3ον και κυριοτερο αυτου που ομαδες στον 2ο γυρο παρουσιαζουν βελτιωση και πανε καλυτερα απο το πρωτα γυρο......Εσυ ρε μαγκα τι απο τα 3 αυτα καταφερες//////???????ΤΙΠΟΤΑ!!!!!Και δεν παραιτηθηκες!!!!!ΣΕ ΔΙΩΞΑΝΕ!!!!!