Εκτυπώστε τη σελίδα
03-09-2020 10:29

Διπλό «κόλπο γκρόσο» από Ταρνατόρο για διετές πλάνο στην ΕΣΑΠ

Εν μέσω πανδημίας του COVID-19 το πρωτάθλημα της Volley League ήταν το μόνο που ολοκλήρωθηκε από τα αθλήματα που παίζονται στη σάλα κι όπως φαίνεται θα είναι και το πρώτο που ετοιμάζεται να κλείσει δύο δυνατές συμφωνίες που θα αλλάξει τα δεδομένα για την επόμενη διετία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του volleynews.gr ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος έχει στο συρτάρι του δύο δυνατές προσφορές όσον αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος αλλά και για τα δικαιώματα που αφορούν τα live streaming.

Μάλιστα οι ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν εντός των ημερών και πρώτα στους εκπροσώπους των σωματείων. Οπως είπε εκπρόσωπος του τηλεοπτικού φορέα που βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Ταρνατόρο το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο θα είναι διετές, ενώ ο στο περιθώριο των συζητήσεων ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ αποκάλυψε και τις άλλες προτάσεις που έχει δεχτεί και αφορούν τα στοιχηματικά δικαιώματα.

«Μετά από μία δύσκολη περίοδο πάω να κλείσω δυνατές συμφωνίες που θα μας κάνουν να πάτησουμε και πάλι γερά τουλάχιστον για την επόμενη διετία», εκμυστηρεύτηκε ο Ταρνατόρος.

Μένει να δούμε ποιες είναι αυτές οι συμφωνίες και αν θα μπορέσουν να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες των σωματείων που εν μέσω της πανδημίας περιμένουν ως μάνα εξ ουρανού ακόμα και το τελευταίο ευρώ αλλά κυρίως μία συμφωνία με ένα μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο.