1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-05-2020 13:44

Θεόδωρος Μαυρίδης: «Είμαι μέχρι θανάτου Εθνικάρας και μένω στη θέση μου»

Ο Θεόδωρος Μαυρίδης ως εκπρόσωπος του Μ.Γ.Σ.Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην Ε.Σ.Α.Π. βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες μετά και την ψηφοφορία που έγινε σχετικά με την ανάδειξη πρωταθλητή στην περίπτωση που διακοπεί το πρωτάθλημα της Volley League.

Οπως και άλλες 6 από τις 10 ομάδες της κατηγορίας ως εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος του Μ.Γ.Σ.Εθνικός ψήφισε πως εφόσον δεν γίνουν άλλοι αγώνες να υπάρξει πρωταθλητής και αυτός να είναι ο Ολυμπιακός που ήταν πρώτος μέχρι την 16η αγωνιστική οπότε διακόπηκε το πρωτάθλημα.

Συνταξιούχος και «άρρωστος» με το βόλεϊ ο Θεόδωρος Μαυρίδης υπηρετεί για δεκαετίες τον σύλλογο ως φροντιστής, έφορος, τιμ μάνατζερ ενώ έχει ματώσει οικονομικά σε δύσκολες εποχές για τον σύλλογο. Δηλώνει πάνω απ όλα  «Εθνικάρας μέχρι θανάτου» και οπαδός της γενέτηρας πόλης του και Ολυμπιακός.

Στο δημοσίευμα μας την Κυριακή 17 Μαίου αναφέραμε πως υπάρχουν πληροφορίες για παραίτηση του Θοδωρή Μαυρίδη από το Τ.Α.Α.Εθνικός αλλά σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του είπε πως θα μείνει στη θέση του.

«Δεν θέλω να πω τίποτα για την αναίτια και συκοφαντική επίθεση που δέχτηκα εγώ και η οικογένεια μου. Πάνω απ΄όλα είμαι Εθνικάρας μέχρι θανάτου. Είμαι και οπαδός του Ολυμπιακού και η ζωή μου είναι να μιλάω για τα αθλητικά με τους φίλους μου Παναθηναϊκούς, Παοκτσήδες, Αεκτσήδες. Με ξέρει όλη η Αλεξανδρούπολη, με σέβεται και με αγαπάει. Ότι είπα στην συνεδρίαση της Ε.Σ.Α.Π. και ότι ψήφισα ήταν κατ΄ εντολή της διοίκησης του Μ.Γ.Σ.Εθνικός. Θα συνεχίσω να υπηρετώ τον Εθνικό από τη στιγμή που μου το ζητάει η διοίκηση και θα την εκπροσωπήσω και στο επόμενο Δ.Σ. Ο Εθνικός περνάει δύσκολα και μετά τα όσα έγιναν είναι αλήθεια πως πέρασε σαν σκέψη από το μυαλό μου μήπως με την αποχώρηση μου διευκολύνω το σύλλογο αλλά δεν συζητήθηκε τίποτα επίσημο. Ολο το βόλεϊ με ξέρει και με αγαπάει και αυτό με κρατάει όρθιο. Κάποιοι έκαναν λάθος για μένα. Μακάρι ο Εθνικός και το βόλεϊ να βρουν το δρόμο τους. Επίσης σας παραχωρώ μία φωτογραφία από την εξέδρα του Εθνικού το 1981 όταν πηγαίναμε να ανέβουμε στην Β΄Εθνική του βόλεϊ. Πριν 40 χρόνια είμαι στο κέντρο της φωτογραφίας μαζί με φίλους Παναθηναϊκούς, Παοκτσήδες, Αεκτσήδες. Κάποιος κρατάει κλακέτα του Παναθηναϊκού, στα δεξιά μου με το κασκόλ διακρίνονται ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Κελέτσης και από πάνω του ο Βασίλης Ουζουνίδης, αδελφός του Μαρίνου».

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ