1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-07-2018 09:20

Στον Εθνικό η κεντρική Κατερίνα Μηλιανού

Την ταλαντούχα 15 χρονη κεντρική (1μ80) Κατερίνα Μηλιανού από την Φιλία Περάματος ανακοίνωσε ο Εθνικός για την νεοσύστατη γυναικεία ομάδα που δημιουργεί και θα ξεκινήσει από την τοπική κατηγορία ΕΣΠΕΔΑ.

Η ανακοίνωση για την παίκτρια αναφέρει:

«Η 15χρονη ύψους 1,80 κεντρική της Φιλίας Περάματος με παραστάσεις στα κλιμάκια της ΕΣΠΕΔΑ, θα μπλοκάρει τη φετινή χρονιά για τον Εθνικό Πειραιώς.Η νεαρή αθλήτρια δήλωσε για την συνεργασία της με τον Εθνικό:«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μέλος του ιστορικού Εθνικού Πειραιά. Η οργάνωση που συνάντησα στο σωματείο πιστεύω ότι πολύ δύσκολα βρίσκεται σε ομάδες με περισσότερα χρόνια παρουσίας στο γυναικείο βόλεϊ.

Είμαι σίγουρη ότι, με δουλειά και συνέπεια και με τις γνώσεις και τη βοήθεια που θα πάρουμε από τους δύο πολύ έμπειρους προπονητές μας, θα κάνουμε πολύ όμορφα πράγματα μέσα στο παρκέ.Τα κορίτσια του Εθνικού είναι εξαιρετικά και ένιωσα σαν στο σπίτι μου από την πρώτη στιγμή και τις ευχαριστώ που με καλωσόρισαν στην ομάδα-παρέα τους.

Ευχαριστώ την προπονήτριά μου στη Φιλία Περάματος, κα Ματούλα Μπελέση, και το σύλλογο που σεβάστηκε την επιθυμία μου. Θα προσπαθήσω για πολλές νίκες με την καινούργια μου ομάδα.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ