1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-04-2018 23:57

Πανταλέων: «Ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να πανηγυρίζει στα μπαράζ»

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων εμφανίστηκε ρεαλιστής μετά από την επίτευξη της παραμονής.

«Ήταν καλό το φινάλε, ήταν επιτυχημένη η προσπάθεια για την παραμονή, κρατήσαμε τον Παναθηναϊκό όρθιο αλλά ποτέ ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να πανηγυρίζει στα μπαράζ. Ευχαριστούμε τον κόσμο και όσους μας βοήθησαν. Μόλις ηρεμήσουμε θα πρέπει να κάνουμε τον απολογισμό μας, να πούμε ορισμένα πράγματα για να μπει ο Παναθηναϊκός επιτέλους σε έναν καλό δρόμο»    

Ο διαγώνιος του Παναθηναϊκού Χρήστος Μπέλος δήλωσε: «Για όσους ξέρουν τι σημαίνει Παναθηναϊκός ξέρουν πως αυτή η ομάδα δεν ανήκει σε καμία άλλη θέση εκτός από αυτή του πρωταθλητισμού. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις. Σήμερα δεν υπήρξε άνθρωπος μέσα στην ομάδα που δεν έδωσε το 100% των δυνάμεων του. Ήταν καθήκον μας να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Εμείς κάναμε την δουλειά μας. Ελπίζω αυτοί που αγαπάνε τον Παναθηναϊκό να κάνουν και αυτοί την δουλειά τους και να δούμε πάλι τον Παναθηναϊκό ψηλά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ