1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-11-2017 15:06

Γκόρτσανιουκ: «Ο Φίνος είναι MVP»

Μόλις έμαθε για την ανάδειξή του ως MVP της 2ης αγωνιστικής της Volley League, ο ακραίος της Νίκης Αιγινίου, χωρίς δεύτερη σκέψη είπε:
«Είναι καταπληκτικό νέο. Μου δίνετε πολύ μεγάλη χαρά γιατί αυτές τις μέρες είμαι πολύ πιεσμένος. Το μυαλό μου είναι στο πλευρό του φίλου Δημήτρη Φίνου. Αυτός είναι ο MVP της ζωής. Θα νικήσει σίγουρα. Εμείς απλά παίζουμε, πότε καλά, πότε άσχημα».

Για την εμφάνιση του κόντρα στον Παναθηναϊκό είπε: «Είχα να παίξω επίσημο αγώνα από τις 10 Απριλίου όταν αγωνίστηκα για τελευταία φορά στην Τουρκία με την Τοκάτ. Προετοιμάστηκα καλά και να ΄μαι πάλι. Έχουμε καλή ομάδα και μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο. Χάρηκα πολύ που δώσαμε χαρά στον κόσμο του Αιγινίου. Κάνουν μεγάλη προσπάθεια οι άνθρωποι εκεί για να έχουν το βόλεϊ ψηλά και τους αξίζει».

Η σύγκριση με την Τουρκία
Ο Γκόρτσανιουκ αναφέρθηκε και στο πέρασμα του από την Τουρκία και έκανε συγκρίσεις με το ελληνικό πρωτάθλημα: «Κοιτάξτε οι τουρκικές ομάδες σε αυτή τη φάση μπορούν να αγοράσουν όποιον αθλητή θέλουν. Έχουν χρήματα αλλά ο κόσμος δεν έχει αθλητική και βολεϊκή κουλτούρα. Τα γήπεδα είναι εντελώς άδεια. Δεν υπάρχει προβολή, ούτε τηλεόραση, ούτε mvp και τέτοια πράγματα. Εδώ μπορεί να γκρινιάζουμε αλλά έστω και με λίγα χρήματα γίνονται πολλά πράγματα. Αυτή είναι η αλήθεια. Αρκεί να μην σταματήσουμε την προσπάθεια. Η χώρα περνάει κρίση, ο κόσμος δεν έχει τα απαραίτητα για να ζήσει αλλά ο αθλητισμός είναι μία διέξοδος. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια στις μικρές ηλικίες για να φέρουμε τα παιδιά και τις οικογένειας στα γήπεδα».
Οσο για τη δική του οικογένεια είπε: «Είμαι ευτυχισμένος με τη Μελίνα και αυτό μου βγαίνει και στο γήπεδο. Είμαστε παντρεμένοι τρία χρόνια. Της αφιερώνω επίσης αυτή τη διάκριση. Με στηρίζει στη ζωή μου και κάνει μεγάλη υπομονή. Θέλουμε και σκεφτόμαστε να μεγαλώσουμε σύντομα την οικογένειας μας αλλά όλα θα γίνουν βήμα, βήμα».

Σχετικά άρθρα

  • Ζένια Γκόρτσανιουκ: «Είναι τιμή μου να αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ»
    Οι πληροφορίες που είχε δημοσιεύσει το volleynews.gr σχετικά με την απόκτηση του Ζένια Γκόρτσανιουκ από τον ΠΑΟΚ επιβεβαιώθηκαν με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο καθώς το ΤΑΑ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του σπουδαίου ακραίου που αγωνίζεται ως Ελληνας. «Είναι τιμή μου να αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γκόρτσανιουκ.
  • Μπαμ με Ζένια Γκόρτσανιουκ ο ΠΑΟΚ!
    Νέο εντυπωσιακό μεταγραφικό χύπημα ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ. Ο Ζένια Γκόρτσανιουκ επιστρέφει στην Ελλάδα και αυτή τη φορά για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Ο ουκρανικής καταγωγής ακραίος που αγωνίζεται ως Ελληνας έκλεισε στους κυπέλλούχους και είναι η πρώτη εντυπωσιακή κίνηση στη θέση των ακραίων.
  • Στην Πολωνία θα συνεχίσει ο Γκόρτσανιουκ
    Στην Πολωνία και στην Μπιγκοσντζ που βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ζένια Γκορτσανιουκ.



  • Χρειάζεται αιμοπετάλια ο Φίνος
    Όλο και καλύτερα πηγαίνει η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Φίνου που αναμένεται να κάνει γιορτές στο σπίτι του.
  • Βραβεύτηκε ο MVP Γκόρτσανιουκ
    Ο Ζένια Γκόρτσανιουκ βραβεύτηκε πολυτιμότερος αθλητής της 2ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ