1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-04-2017 23:00

Κέρδισε πρώτα τον Ολυμπιακό και μετά τους οπαδούς του!

Το πολύ σε τρεις αγώνες το πρωτάθλημα της Volley League θα τελειώσει αλλά μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ με 3-0 επί του Ολυμπιακού στον δεύτερο τελικό το πρωτάθλημα μοιάζει σα να έχει μόλις αρχίσει.

Γράφει ο Κώστας Ασημακόπουλος.

Ο ΠΑΟΚ μετά από 28 αγώνες στο πρωτάθλημα, έξι στα ευρωπαϊκά κύπελλα, τέσσερις στο Λιγκ Καπ και τρεις στο κύπελλο έκανε την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν αιφνιδιάζοντας ακόμα και την πλειοψηφία των οπαδών του που όπως φάνηκε και από την περιορισμένη προσέλευση τους στο «Παλατάκι» δεν πίστευαν στη νίκη και πολύ περισσότερο στο 3-0 σετ. Ο Χόρχε Ελγκέτα και οι παίκτες του δεν κέρδισαν μόνο τον Ολυμπιακό αλλά και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και αυτό θα φανεί στον τέταρτο τελικό την προσεχή Πέμπτη πάλι στο PAOK Sports Arena.

Και δεν είναι μόνο η νίκη που δημιουργεί προσδοκίες και ελπίδες για ένα πανηγυρικό φαινάλε αλλά κυρίως η εμφάνιση στον δεύτερο τελικό, όπως ακριβώς την είχε υποσχεθεί ο Χόρχε Ελγκέτα στις δηλώσεις του πριν τον αγώνα. Με πάθος, σερβίς και επίθεση.

Ο ΠΑΟΚ είχε καλή τακτική στο σερβίς που για πρώτη φορά «ξετρύπωσε» τον Κονσταντίν Τσούπκοβιτς, φόρτωσε τον Μενέλαο Κοκκινάκη και «αγνόησε» τον Γιώργο Στεφάνου. Μοιραία ο Τσούπκοβιτς βγήκε νοκ άουτ από την υποδοχή, κρατήθηκε στην επίθεση κι έτσι ο Αγκάμεζ ήταν μοναδική επιλογή του Ολυμπιακού. Το μπλοκ του ΠΑΟΚ περίμενε την αργοπορημένη άφιξη του Κολομβιανού στο φιλέ και με σπάσιμο της μπάλας από τους Ανδρεάδη, Τακουρίδη έδινε την ευκαιρία στην άμυνα να βγάλει κόντρα επίθεση. Αλλά και ο Κοκκινάκης δεν βρέθηκε στη μέρα του και εκτός των άλλων είχε να μαζέψει τις ακαταστασίες σε υποδοχή, επίθεση και άμυνα. Τα σερβίς του ΠΑΟΚ τον φόρτωσαν και του έκοψαν δυνάμεις από τις επιθετικές του πρωτοβουλίες.

Διαβάστε το υπόλοιπο ΕΔΩ

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ