1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-02-2017 00:14

Πρώτη νίκη και πρόκριση για την Ορεστιάδα, που έχασε τον Μορέλος

Την πρόκριση στην 8αδα του Κυπέλλου πανηγυρίζει η Ορεστιάδα που επικράτησε με 3-0 της Νίκης στο Αιγίνιο. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Ορεστιάδας για φέτος.

Μια πρόκριση που θα αναπτερώσει λίγο το ηθικό των αθλητών της Ορεστιάδας που παλεύει για να μπει στα πλέι άουτ. Στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει την Κύζικο Νέας Περάμου. 

Οι Θρακιώτες ξεκίνησαν πολύ καλά τον αγώνα και πήραν εύκολα το πρώτο σετ, αλλά στο β’ η Νίκη (είχε την ατυχία να χτυπήσει στο αντίχειρα στο ζέσταμα ο Μαυροβουνιώτης κι αυτό τον επηρέασε) μπήκε πιο απελευθερωμένα και είχε σταθερά το προβάδισμα (13-9, σε εκείνο το σημείο ο Ιωαννίδης πήρε τη θέση του Νας, 18-13) για να φτάσουμε στο 22-17.

Εκεί οι γηπεδούχοι έπαθαν μπλακ άουτ, η Ορεστιάδα με σερί 1-8 πήρε το σετ και ουσιαστικά το ματς καθώς στο τρίτο σετ επικράτησε εύκολα, ωστόσο η νίκη επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Μορέλο λίγο πριν το φινάλε του αγώνα (υπέστη διάστρεμμα και αύριο θα εκτιμηθεί η σοβαρότητα της κατάστασης του).

Τα σετ:  0-3 (17-25, 23-25, 15-25)

NIKH (Στράντζαλης) Γκορίδης, Βουλκίδης, Παπαλεξίου, Μαυροβουνοώτης, Μήλης, Δημητριάδης, Αντωνιάδης-λ / Ματσκίδης, -λ, Κόκκινος, Ιμβριώτης, Μουράτης, Κιοσσες
ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ (Σταματόπουλος) Νας, Λέσκοφ, Μορέλος, Λουκούμι, Πεντίδης, Αντιφάκος, Καρασαββίδης –λ / Ράπτης, Διαμαντίδης, Ιωαννίδης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ