Εκτυπώστε τη σελίδα
18-11-2016 12:11

Ανακοίνωσε επίσημα Γιόβιτς και Εσντέλ η Θέτιδα

Όπως σας είχε ενημερώσει το volleynews.gr, η Θέτιδα ανακοίνωσε την απόκτηση των Μίλίτσα Γιόβιτς, Κριστλ Εσντέλ που θα ενισχύσουν την ομάδα της Βούλας στην προσπάθεια της για παραμονή στην Α1 Γυναικών.
Η ανακοίνωση:

Ο Α.Σ.ΠΕ. Θέτις Βούλας ανακοινώνει την απόκτηση των Krystle Esdelle και Milica Jovic οι οποίες θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας μας την αγωνιστική σεζόν 2016-2017.

Η Krystle Esdelle αγωνίζεται στην θέση της διαγωνίου,είναι γεννημένη τη 1 Σεπτεμβρίου του 1984 στο Trinidad Tobago,ενώ έχει ύψος 1.91.

Έχει αγωνιστεί στην Α1 με το Μαρκόπουλο την περυσινή σεζόν και έχει περάσει από όμάδες όπως η CSM Romania (Ρουμανία) η Bialystok (Πολωνία), η Schwerin SC (Γερμανία), και η Quimper (Γαλλία), ενώ είναι διεθνής με το Trinidad Tobago.

Η Milica Jovic αγωνίζεται ως ακραία και διαγώνια, είναι γεννημένη στις 10 Μαϊου 1990 στην Σερβία, ενώ έχει ύψος 1,89.

Έχει αγωνιστεί στην Α1 με τον Πανναξιακό την σεζόν 2014-2015, όπως έχει περάσει από την Σερβία στο ξεκίνημα της με την OK Klek-Banat, έχει αγωνιστεί στο Κολεγιακό πρωτάθλημα τον ΗΠΑ για τέσσερα χρόνια παράλληλα με τις σπουδές της με το Tulan University, ενώ έχει αγωνιστεί και στο Βελγικό πρωτάθλημα με την Oxyjeunes Sodraep Farciennes.

Ευχόμαστε στις δύο αθλήτριες υγεία, να απολαύσουν το βόλεϊ στην Βούλα, αλλά και να πετύχουν τον στόχο της ομάδας.