1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-01-2015 11:53

Γκολίτσης: «Χαλάμε τα σπίτια μας» (video)

Cannot find volleynews.v2/MEN/LAMIA/2014-15/lamia-ment folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MEN/LAMIA/2014-15/lamia-ment/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Με τον τίτλο «Η Ελπίδα έρχεται» το Lamia Star TV παρουσίασε πλούσιο ρεπορτάζ από τη μεγάλη νίκη της Λαμίας επί της ΜΕΝΤ με 3-0. «Μετά από το αποτέλεσμα αυτό θα γίνουν σίγουρ πλέι άουτ», συμφώνησαν οι δύο προπονητές Θανάσης Κατσιγιάννης και Σπύρος Γκολίτσης. Ο τελευταίος παραιτήθηκε on camera και αναφέρθηκε στις δύσκολες συνθήκες που είχε να αντιμετωπίσει στη ΜΕΝΤ και στο ελληνικό βόλεϊ...

Σχετικά άρθρα

  • Ο Σπύρος Γκολίτσης νέος προπονητής στις γυναίκες της Μ.Ε.Ν.Τ.
    Στο γυναικείο βόλεϊ και στην ομάδα της Μ.Ε.Ν.Τ. θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σπύρος Γκολίτσης. Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος βρισκόταν σε συζητήσεις και με τον Ο.Φ.Η., συμφώνησε με την ομάδα της Τούμπας, με την οποία έχει συνδέσει και το όνομά του με την ανδρική ομάδα. Υπενθυμίζουμε με τον Γκολίτση στον πάγκο η Μ.Ε.Ν.Τ. είχε πάρει την άνοδο στη Volley League.
  • Γκολίτσης, Φερέλ: «Είμαστε αισιόδοξοι για την παραμονή μας»
    Ο προπονητής της Ελπίδας Σπύρος Γκολίτσης και ο κεντρικός Τέβιν Φερέλ δήλωσαν στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό:
  • Η Λαμία επέβαλλε το δικό της «νόμο» και ανέβηκε στην τρίτη θέση
    Σε «εξολοθρευτή» των ομάδων των βορείων προαστίων εξελίσσεται η Λαμία, η οποία μετά τις Αμαζόνες, επικράτησε και του μαχητικού ΖΑΟΝ στο Χαλκιοπούλειο με 3-1 (25-22, 24-26, 25-12, 25-21) σετ στο μεγάλο ντέρμπι για την 18η αγωνιστική της Πρι Λιγκ, και ανέβηκε στην τρίτη θέση.
  • Α2 γυναικών: Ο Ασκληπιός Τρικάλων τίμησε τον Τάκη Φλώρο
    Στο πλαίσιο της αναμέτρησης του Ασκληπιού με τη ΜΕΝΤ για την 16η αγωνιστική του Β΄ομίλου της Α2γυναικών, η διοίκηση του Τρικαλινού συλλόγου τίμησε τον προπονητή της ΜΕΝΤ και πεντε φορές ομοσπονδιακό τεχνικό, Τάκη Φλώρο, για την μεγάλη του προσφορά στο άθλημα.
  • Απόδραση θρίλερ της Λαμίας απο το Αιγάλεω με 2-3
    Εντυπωσιακή η Λαμία σημείωσε την πέμπτη σερί νίκη της στην Πρι Λιγκ στο Αιγάλεω με 2-3 και πλησίασε στον πόντο τον τρίτο ΖΑΟΝ,τον οποίο υποδέχεται στην έδρα της την επόμενη αγωνιστική.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ