1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-05-2021 00:03

Η Αργεντίνα «μπόμπερ» Έρικα Μερκάδο στον Άρη (vid)

Την «βόμβα» Έρικα Μερκάδο ενεργοποίησε ο Άρης! Η 29 χρόνη (1μ85) διαγώνια «κανονιέρισα» που κατάγεται από το Εκουαδόρ και πήρε Αργεντίνικη υπηκοότητα, επιστρέφει στην Ελλάδα πολύ πιο έμπειρη μετά από πέντε χρόνια (αγωνίστηκε το 2016 στο Μαρκόπουλο) για να φορέσει την φανέλα του Άρη και να  βοηθήσει το σύλλογο να κατακτήσει τους μεγαλους στόχους του, τη νέα χρονιά.

Πρόκειται για μια πολύ δυνατή μεταγραφή αφού η Μερκάδο είναι ενεργό μέλος της Εθνικής Αργεντινής, η οποία προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Μάλιστα, στις πρώτες τις δηλώσεις μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του Άρη και όπως τόνισε «περιμένω να μας ακολουθήσουν στον νέο μας στόχο»

Η ενημέρωση του Άρη αναφέρει:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου ανακοινώνουν την απόκτηση της Έρικα Μερκάδο.Η Μερκάδο αγωνίζεται στη θέση της διαγωνίου, έχει ύψος 1.85μ. και είναι ενεργό μέλος της Εθνικής Αργεντινής, η οποία προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο

.Η Έρικα Μερκάδο στις πρώτες της δηλώσεις, μετά την απόκτησή της από την ομάδα μας τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα ξεκινήσω τη νέα σεζόν στην ομάδα του ΑΡΗ. Έμαθα ότι οι φανς της ομάδας είναι πολύ “τρελοί” και περιμένω να μας ακολουθήσουν στον νέο μας στόχο. Vamos Aris»

 Δείτε σε βίντεο τις πρώτες δηλώσεις  της Μερκάδο στην ιστοσελίδα του 'Αρη

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ