1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-01-2018 14:26

Ο 50αρης Ναλπάντης σπάει όλα τα ρεκόρ!

Ο Κώστας Ναλπάντης μαζί με τον δίδυμο αδελφό του Αποστόλη έγραψαν ιστορία στο ελληνικό βόλεϊ και τη δεκαετία του ΄90 έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α1 ανδρών.

Ο Κώστας την 1η Φεβρουαρίου γίνεται 50 ετών και συνεχίζει να αγωνίζεται στην κατηγορία Α2 ανδρών στην ομάδα Νέστωρα Θεσσαλονίκης με στόχο την άνοδο στην Volley League Πάμε Στοίχημα. Αποτελεί βασικό μέλος της ομάδος και παίζει καθοριστικό ρόλο στην πορεία της.  Επίσης είναι υπεύθυνος των ακαδημιών του σωματείου Ορφέας Πλαγιαρίου (κορασίδων και παγκορασίδων) μεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις του και την αγάπη του για το άθλημα του βόλεϊ.

«Το βόλεϊ είναι η ζωή μου και όταν βρίσκομαι στο γήπεδο ξεχνώ την ηλικία μου. Κάνω πολλές ώρες προπόνηση και παράλληλα κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια στον Ορφέα Πλαγιαρίου με νέα παιδιά που μαθαίνουν το βόλεϊ. Ελπίζουμε όλοι σε καλύτερες μέρες για το άθλημα και εμείς οι παλαιότεροι πρέπει να είμαστε κοντά στις νέες γενιές», είπε ο Κώστας Ναλπάντης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ