1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-10-2017 17:42

Α.Π.Σ.Αίας Ευόσμου: «Στήριξη στο ελληνικό στοιχείο»

Με τον Ηλία Ζωλασταθιάδη στο «τιμόνι» για τρίτη συνεχή σεζόν, ο Αίας Ευόσμου μπαίνει στη Volleyleague Γυναικών με στόχο την γρήγορη παραμονή στην κατηγορία.

Χωρίς ξένη στο ρόστερ και με τέσσερις μόλις προσθήκες, ο Έλληνας τεχνικός έχει δημιουργήσει ένα νεανικό σύνολο. Οι αθλήτριες αναμένεται να κερδίσουν εμπειρίες με την συμμετοχή τους στην Volleyleague, εμπειρίες που θα τις βοηθήσουν να αλλάξουν επίπεδο.

Οι αλλαγές στο ρόστερ

Έμειναν: Χριστίνα Ανδρονικίδου, Δήμητρα Τζιαρλή, Θεοφίλη Χαμαλίδου, Παναγιώτα Καλαγασίδου, Ευδοξία Γεωργιάδου, Σταυρούλα Κούση, Μαρία Κλέπκου, Παναγιώτα Σωτήρογλου, Βασιλική Βλάχου, Σάνια Τζούριτς

Ήρθαν: Ειρήνη Αργυρίου, Διονυσία Μάτιου, Ελισάβετ Ηλιουπούλου, Έλενα Κωνσταντινίδου.

Έφυγαν: Σίσσυ Αποστολίδου, Μαριάνθη Βασιλοπούλου, Κένταλ Κλίβελαντ, Παναγιώτα Ξανθοπούλου, Μαντώ Φαλέγκα

Ηλίας Ζωλασταθιάδης: «Στήριξη στις νεαρές αθλήτριες»

Ο προπονητής του Αίαντα Ευόσμου Ηλίας Ζωλασταθιάδης δήλωσε στο volleyball.gr: «Το φετινό πρωτάθλημα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Σίγουρα η απουσία του Παναθηναϊκού είναι ηχηρή, αλλά πιστεύω ότι, οι υπόλοιπες ομάδες, στο σύνολό τους, με τις προσθήκες που έκαναν, μπορούν να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Εμείς στον Αίαντα, έχουμε ρίξει το μέσο όρο ηλικίας και δουλεύουμε με νέα κορίτσια ευελπιστώντας ότι στο μέλλον θα στηριχθούμε σε αυτά. Αν είμαστε στο 5-9 της κατάταξης θα είμαστε μια χαρά στο τέλος της σεζόν. Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός είναι φαβορί χωρίς να υπάρχει αουτσάιντερ».

Χριστίνα Ανδρονικίδου: «Θα δείξουμε την δουλειά μας στο γήπεδο»

Η αρχηγός του Αίαντα Ευόσμου Χριστίνα Ανδρονικίδου τόνισε: «Το πρωτάθλημα που ξεκινάει το περιμένω πολύ δύσκολο για την δική μου ομάδα. Θα θέλαμε να τερματίσουμε πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα από την περσινή χρονιά. Ο μέσος όρος ηλικίας στην ομάδα έχει πέσει σε σχέση με το περσινό ρόστερ και αισιοδοξούμε ότι θα δείξουμε την δουλειά μας στο γήπεδο. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι η πιο δυνατή ομάδα του πρωταθλήματος και πολύ δύσκολα θα χάσει τον τίτλο. Νομίζω ότι θα γίνει μάχη για την είσοδο στην τετράδα καθώς υπάρχουν 4-5 ισοδύναμες ομάδες».

Τα ρόστερ της Volley League γυναικών



Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ