1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-03-2017 19:55

Και του χρόνου στην Α1 ο Αίαντας

Ο Αίαντας τη τελευταία αγωνιστική «σφράγισε» την παραμονή του στην Α1 Γυναικών, επικρατώντας με 3-0 του Μαρκόπουλου στο κλειστό του Ευόσμου.

Η ομάδα του Ηλία Ζωλασταθιάδη καλύτερη σε όλους του τομείς απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Νικολάκη πήρε δίκαια τη νίκη και μαζί μία θέση για την σεζόν 2017-2018 στη μεγάλη κατηγορία.

Το Μαρκόπουλο μπορεί να ήταν αδιάφορο βαθμολογικά, αλλά ειδικά στο πρώτο έγινε μεγάλη μάχη με τον Αίαντα να μετατρέπει το 5-7 σε 12-7, όμως οι φιλοξενούμενες μάζεψαν τη διαφορά και ισοφάρισαν 17-17 με τις δύο ομάδες να είναι μαζί στο σκορ μέχρι το 21-21.

Εκεί ο Αίας έτρεξε ένα σερί 4-0 κατακτώντας το 1-0 και κυρίως έδιωξε το άγχος με αποτέλεσμα στη συνέχεια να επικρατήσει πιο εύκολα.

Τα σετ: 3-0 (25-21, 25-18, 25-19)

ΑΙΑΝΤΑΣ (Ζωλασταθιάδης): Τζιαρλή, Τζούριτς, Ανδρονικίδου, Βλάχου, Κούση, Κλέπκου, Γεωργιάδου -λ / Φαλέγκα
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ (Νικολάκης): Μερκάντο, Καρακάση, Δικαιούλια, Διάλλα, Φακοπουλίδου, Νικολογιάννη, Κοκίου-λ / Τουλγαρίδου, Πατεράκη, Λιάγκη

Ηλίας Ζωλασταθιάδης: «Πρώτα απ όλα να δώσω συγχαρητήρια για τη συμπεριφορά και την αξιοπρέπεια του αντιπάλου μας. Που σε κανένα σημείο του αγώνα δε χαλάρωσε και δεν σταμάτησε να προσπαθεί. Έχει μεγάλη σημασία για μας που αγωνιστήκαμε απέναντι σε μία ομάδα που ήθελε τη νίκη. Ακόμα και αν κατεβαίναμε μία κατηγορία θα πέφταμε καθαροί και γεμάτοι υπερηφάνεια. Θα ξέραμε ότι δε μας βοήθησε κανείς. Τα περισσότερα όμως συγχαρητήρια αξίζουν στις αθλήτριες του Αίαντα και στους συνεργάτες μου»

Γιάννης Νικολάκης: «Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο το ήθελε πάρα πολύ ο Αίας, ενώ σε εμάς προέκυψε κι η απουσία της Σόουζα την τελευταία στιγμή κι έτσι το παιχνίδι κύλησε φυσιολογικά υπέρ του Αίαντα»

Σχετικά άρθρα

2 σχόλια

  • Comment Link ALHTAKI Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017 20:45 posted by ALHTAKI

    Τι εννοεί ο ποιητής ... κ. Νικολάκης;
    Ότι εάν έπαιζε η Σόουζα θα πήγαινε καλύτερα η ομάδα του;
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ! ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ... Έχουμε μάτια και είδαμε τι βόλεϊ έπαιξε με την συγκεκριμένη το Μαρκόπουλο.
    Πόνεσαν τα μάτια μας...
    Αλλά ο ...ποιητής σφυρίζει αδιάφορα.
    ΚΡΙΜΑ.

  • Comment Link Λεω τωρα εγω Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017 08:53 posted by Λεω τωρα εγω

    Μπραβο στον Αιαντα και στον κοΖωλαστασιαδη , ομαδα μαχητων πολεμησε απο την αρχη επαιξε κατα διαστηματα καλο βολλευ και απολυτως δικαια - κατα την γνωμη μου - θα βρισκεται και του χρονου στα μεγαλα σαλονια.Θετιδα και Ελπιδα εκαναν καλη χρονια εχασαν τον στοχο τους απο ατυχια? απο λαθη ? κανεις ομως δεν μπορει να πει οτι δεν κοσμησαν με την παρουσια τους την Α1 .Tελικα οι .......Μεσογειοι με τεχνικο επιτελειο που στοιχιζει οσο ολη η υπολοιπη ομαδα τερματισαν παλι στην ογδοη θεση στο δε κυπελλο με τρελλη τυχη στην κληρωση και ματωνοντας για να περασουν ομαδα της Α2 πανυγηρισαν την παρουσια τους στο final 4.Τα λιβανισματα δημιουργουν εντυπωσεις αλλα το αποτελεσμα δηλωνει την ουσια.Γεια χαρα !

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ