1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-08-2016 22:08

Κυριακίδης: «Έκκληση για συναίνεση»

Ο Άγγελος Κυριακίδης, μέσω της επιστολή του, κάνει έκκληση στις 4 παρατάξεις των εκλογών της ΕΟΠΕ, να υπάρξει συναίνεση για το καλό του βόλεϊ.

 

Αναλυτικά


«Λόγω της μακρόχρονης εμπειρίας στα κοινά της Ε.Ο.ΠΕ αλλά και της ενασχόλησης μου στα θέματα Καταστατικού, για το οποίο μάλιστα δύο φορές ετοίμασα εισηγήσεις για όλες τις απαραίτητες αλλαγές, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εποχής, απευθύνω έκκληση προς κάθε πλευρά να βάλουν το άθλημα πάνω από την εκλογική διαδικασία προκειμένου να αποφευχθεί μια μακρά περίοδος διοικητικής αστάθειας η οποία είναι αναπόφευκτη υπό τις παρούσες συνθήκες.

Για να γίνει κατανοητό αυτό που λέω, εξηγώ προς όλους, ότι σύμφωνα με το ισχύον καταστατικό (άρθρο 12 παραγ.5) «Επιτυχόντες θεωρούνται οι λαβόντες κατά σειράν τις περισσότερες ψήφους, ουδέποτε όμως λιγότερες του ημίσεων πλέον ενός των εγκύρων ψηφοδελτίων»

Λόγω των τεσσάρων παρατάξεων, που σήμερα υπάρχουν, αυτό είναι σχεδόν αδύνατον να επιτευχθεί με αποτέλεσμα να χρειαστούν αλλεπάλληλες επαναληπτικές εκλογικές αναμετρήσεις κατά την διάρκεια των οποίων το άθλημα θα διοικείται από προσωρινές διοικήσεις Πρωτοδικείου που θα έχουν μειωμένες διοικητικές αρμοδιότητες.

Μεταξύ των προβλημάτων που θα δημιουργηθούν, εκτός από κάποιες δυστοκίες που θα υπάρξουν στη διοργάνωση των πρωταθλημάτων, το κυριότερο είναι το οικονομικό θέμα που ταλανίζει την Ομοσπονδία, όπου δεν θα μπορεί να ληφθεί η παραμικρή σοβαρή απόφαση, πλην της καθημερινής διαχείρισης, πράγμα που μπορεί να αποβεί μοιραίο ακόμα και για αυτή καθαυτή τη λειτουργία της ομοσπονδίας.

Με μεγάλη αγωνία και τεράστια αίσθηση ευθύνης θεωρώ ότι η μοναδική λύση για την αποφυγή των απολύτως βέβαιων δυσάρεστων εξελίξεων είναι να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και από τις τέσσερεις πλευρές που θα συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία και να επικρατήσει ένα κλίμα συναίνεσης.

Για το λόγο αυτό ΠΡΟΤΕΙΝΩ οι τέσσερεις επικεφαλής να βρεθούν σε ένα τραπέζι διαπραγμάτευσης με μοναδικό γνώμονα το καλό του Ελληνικού βόλεϊ. Προσωπικά θα μπορούσα να τους προτείνω να συγκροτήσουν ένα Κοινό Ψηφοδέλτιο αποτελούμενο από ίσο αριθμό υποψηφίων από κάθε πλευρά, επιλέγοντας με υπευθυνότητα τους καλυτέρους, που θα οδηγήσουν το άθλημα στην επόμενη ημέρα. Το συμβούλιο δε αυτό θα εκλέξει το νέο προεδρείο με απολύτως δημοκρατικές διαδικασίες.

Θεωρώ ότι αυτός θα πρέπει να είναι ο μοναδικός άξονας στον οποίον να κινηθούν οι τέσσερεις πλευρές βελτιώνοντάς όποια τυχόν σημεία χρειάζεται. Πιστεύω δε ότι εάν γίνει δεκτό από όλους το σκεπτικό αυτό, τότε θα πρέπει να γίνει άμεσα η συνάντηση τους και να μην βγουν από την αίθουσα συνεδριάσεων μέχρι να υπάρξει ομόφωνη απόφαση.

Άγγελος Κυριακίδης

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ Α.Σ»

2 σχόλια

  • Comment Link PALLAVOLO Τρίτη, 02 Αυγούστου 2016 14:58 posted by PALLAVOLO

    Τωρα για να καταλαβω,η προταση ειναι να μην ειναι κανενας απο τους 4 επικεφαλεις,υποψηφιος και να ειναι π.χ ο Ψαρουδακης,ο Ρερρας,ο Χαλβατζης,ο Σιδερης....κ.λ.π....???????και αν καταλαβα καλα η προταση συναινεσης ειναι προιον
    τερατογεννεσης...?????
    Σε ενα σημειο συμφωνω στις μεμονωμενες υποψηφιοτητες,με την προυποθεση οτι οι εκλεκτορες θα ψηφισουν με αντικειμενικα κριτηρια και οχι με μικροπολιτικα και χαζοομαδικα συμφεροντα απο υποσχεσεις η παροχης θεσεων......

  • Comment Link Στάθης Νικολούζος Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2016 21:36 posted by Στάθης Νικολούζος

    το μόνο συναινετικό που μπορούν να κάνουν και οι 4 επικεφαλής αν αγαπάνε το βόλει είναι να πάνε σπίτι τους να μην συγκροτηθούν ψηφοδέλτια αλλά μεμονωμένες υποψηφιότητες και το σώμα της Γενικής συνέλευσης να αποφασίσει!
    δεν αντιλαμβάνομαι γιατί πρέπει κάποιοι να αποφασίσουν κεκλεισμένων των θυρών! διαφάνεια και δημοκρατία χρειάζεται και όχι σπεκουλάρισμα! Η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα μόνο τερατογεννέσεις που προτείνεται!
    με όλο το σεβασμό
    Στάθης Νικολούζος
    Α.Ο. ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ