Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
09-07-2015 18:56

Πατρινός για άλλα 2 χρόνια ο Ντονάς

Τη φανέλα της Παναχαϊκής θα συνεχίσει να φορά για τα επόμενα δύο χρόνια ο Στάθης Ντονάς, μετά και την άνοδο στα σαλόνια της Volleyleague. 

Η ανακοίνωση:

Το ΤΑΑ Παναχαϊκή 2013, ανακοινώνει την παραμονή του διαγώνιου, Στάθη Ντονά στο σωματείο για τα 2 επόμενα χρόνια.

Ο Στάθης Ντονάς είναι γεννημένος την 1 Φεβρουαρίου του 1981 και μετά από πολυετή θητεία στον ΠΑΟ, τα τελευταία 3 χρόνια βρίσκεται την Πάτρα αγωνιζόμενος με την φανέλα της Παναχαϊκής με την οποία θα αγωνιστεί και τη νέα περίοδο στη volleyleague.

Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, ο Στάθης Ντονάς, δήλωσε: «Η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη όμως όλοι οι παίκτες πιστέψαμε σε αυτήν ομάδα και για αυτό ανεβήκαμε στην Volleyleague.

Παρά τα σκαμπανεβάσματα που είχαμε τα τελευταία χρόνια, εκτιμώ ότι η ομάδα που φτιάχνεται για τη νέα περίοδο θα είναι πιο ανταγωνιστική και θα μπορέσει να πετύχει τους στόχους τους.

Από την πλευρά μου είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτό το σχήμα και θα βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Η κατηγορία είναι δύσκολη όμως είναι σημαντικό που έμεινε ο βασικός κορμός στο σύλλογο και με την σκληρή δουλειά που θα κάνουμε αλλά και την βοήθεια από τους φιλάθλους μας, είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε».

Σχετικά άρθρα