1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-07-2018 14:32

Το «αντίο» του Καλημεράκη από τον Πανελλήνιο

Ο Μανώλης Καλημεράκης έκλεισε τον κύκλο του στα τμήματα υποδομής του Πανελληνίου και με ανακοίνωση του ευχαρίστησε την διοίκηση του συλλόγου των Ολυμπιονικών και όσους συνεργάστηκε:

Με την παρούσα, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις διοικήσεις του Πανελληνίου Γυμναστικού συλλόγου της φετινής χρονιάς, για την εμπιστοσύνη σε εμένα προσωπικά, όμως ιδιαίτερα, την νυν διοίκηση, του προέδρου κυρίου Αλεξόπουλου Αλέξιου, τον κύριο Χρυσοστόμου Πανίκο και τον κύριο Μιχαλόπουλο Γιάννη, για την αμέριστη στήριξη και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου.

Η συνεργασία μας ήταν άψογη σε όλα τα επίπεδα, η πρόθεση για παραμονή και συνέχεια της συνεργασίας, ήταν επιθυμητή και απ την μεριά μου και απ την μεριά του συλλόγου, όμως μικρές λεπτομέρειες και όχι οικονομικής φύσεως, άλλων θεμάτων δεν την καθιστά εφικτή και στην χρονικά, ορισμένη λήξη της συνεργίας μας (Ιούνιος).

Η δεύτερη θητεία μου στο σύλλογο, με την πρώτη αιρετή διοίκηση μετά από πολλά χρόνια, ήταν άψογη λειτουργικά απ το σύλλογο, και επιτυχημένη αγωνιστικά. Εύχομαι στην πρώτη αιρετή διοίκηση του συλλόγου, επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχουν επωμιστεί, για την επαναφορά του συλλόγου μας στη θέση όπου αξίζει και έπρεπε να είναι εδώ και χρόνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το τέλος, στις αθλήτριες όπου συνεργαστήκαμε άψογα την χρονιά που πέρασε, για την αρκετά καλή πορεία των ομάδων μας, ευχόμενος σε όλες αυτές τα καλύτερα σε ό,τι και αν κάνουν, εντός και εκτός αγωνιστικών τερέν. Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον οι δρόμοι μας με το σύλλογο των «Ολυμπιονικών», τον οποίο υπηρέτησα και ως αθλητής όμως και ως προπονητής αυτού, θα ξανανταμώσουν. Εις το επανιδείν λοιπόν.

Καλημεράκης Εμμανουήλ.

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής.

Προπονητής Volleyball

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ