1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-06-2018 15:44

Δύσκολες ώρες για τον Εθνικό Πειραιώς, αναζητά ομάδα ο Ψάρρας

Το ιδανικό φινάλε της παρουσίας του Εθνικού Πειραιώς στην Volley League με την κατάκτηση της 6ης θέσης δεν φαίνεται να έχει και την ανάλογη συνέχεια. Μετά την απόφαση του Νίκου Νικολινάκου να αποσυρθεί από την προεδρία και την οικονομική υποστήριξη του ΤΑΑ τα πάντα καταρρέουν και μέρα με τη μέρα προπονητές και παίκτες αντιλαμβάνονται πως η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.

Ο Νικολινάκος ακόμα και στην έξοδο του ήταν υποδειγματικός. Εξόφλησε μέχρι σεντς όλες τις υποχρεώσεις του τμήματος και τις τελευταίες ημέρες έχει απομονωθεί κάνοντας πράξη τα όσα είχε πει την ημέρα της παραίτησης του.

Ακόμα και ορισμένοι υποστηρικτές αλλά και Ελληνες αθλητές έχουν ενημερωθεί από την διοίκηση του Ερασιτέχνη πως η ανδρική ομάδα θα διαλυθεί και δεν θα δηλώσει συμμετοχή στην Volley League ούτε και σε μικρότερη κατηγορία. Μάλιστα προς τιμήν της η διοίκηση του Ερασιτέχνη Εθνικού αποδέσμευσε και τους μικρότερους σε ηλικία αθλητές δίνοντας τους τα δελτία τους για να βρουν άλλη ομάδα.

Από τους Ελληνες παίκτες της ομάδας 2017-18 ο Γιάννης Μαντέκας θα συνεχίσει στην ΑΕΚ ενώ ο Κυριάκος Σπυριούνης βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με ομάδα του εξωτερικού.

Στον... αέρα βρίσκεται και ο Σάκης Ψάρρας. Μαζί με τον αδελφό του Αργύρη είναι στην αναζήτηση νέας προπονητικής στέγης ωστόσο αυτές τις ώρες γίνονται οι τελευταίες προσπάθειες για να βρεθούν επενδυτές αλλά όσο περνούν οι μέρες και ώρες το ενδεχόμενο σωτηρίας του Εθνικού Πειραιώς απομακρύνεται. Ολα δείχνουν πως η ιστορία θα επαναληφθεί 20 χρόνια μετά...

Το 1989 ο Εθνικός Πειραιώς παρότι αγωνίστηκε στην Α1 δεν είχε υποστήριξη και κατέρρευσε...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ