1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-12-2017 12:07

Για την 8άδα ο Εθνικός, για την 4άδα ο Ηρακλής

O Eθνικός Πειραιώς και ο Ηρακλής Πετοσφαίριση θα αναμετρηθούν στον τελευταίο αγώνα τους για 2017 (23/12, 18.30, Διαιτητές: Βουδούρης, Μουλά Λ.).
Ο Εθνικός με 10 βαθμούς σε 9 αγώνες δε νιώθει άνετα στη βαθμολογία και θέλει να σιγουρέψει τη θέση του. Εχει να πανηγυρίσει νίκη στην έδρα του από τις 28 Οκτωβρίου όταν νίκησε στην πρεμιέρα την Παναχαϊκή 3-1 σετ. Ο Σάκης Ψάρρας έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα σε μπλοκ - άμυνα και υποδοχή καθώς γνωρίζει πως ο Ηρακλής έχει καλούς και έμπειρους παίκτες. 

«Θέλουμε να κάνουμε καλή εμφάνιση και με λιγότερα λάθη από ότι τις προηγούμενες φορές. Μέχρι το τέλος του Α΄γύρου έχουμε δύο αγώνες με Ηρακλή και Κηφισιά και θέλουμε να πάρουμε βαθμούς. Εχουμε χάσει ορισμένες ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη βαθμολογική θέση αλλά είναι στο χέρι μας να διορθώσουμε την πορεία μας», δήλωσε ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Ψάρρας.

Ο Ηρακλής Πετοσφαίριση προέρχεται από επιτυχημένο σερί τριών αγώνων και μάλιστα έχοντας νικήσει όλα τα ματς με 3-1 σετ. Ετσι η ομάδα ανέβηκε στους 16 βαθμούς και θέλει να κρατήσει την 4αδα με το φινάλε του Α΄γύρου. Σε πέντε εκτός έδρας αγώνες έχει δύο νίκες. «Με δεδομένο πως την τελευταία αγωνιστική του Α΄γύρου έχουμε να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ έχουμε στόχο να πάρουμε ένα ακόμα τρίποντο που θα μας ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία. Ο Εθνικός έχει μαχητική ομάδα αλλά κι εμείς όταν εόιμαστε πλήρεις έχουμε δείξει ικανοί να πάρουμε αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε έδρα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ