1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-09-2017 15:34

Νίκος Νικολινάκος: «Nα δοθεί λύση στο γηπεδικό πρόβλημα των ομάδων του Πειραιά»

Ο Νίκος Νικολινάκος υπηρετεί για δεκαετίες τον Εθνικό Πειραιώς αλλά τα τελευταία οκτώ χρόνια ηγείται και χρηματοδοτεί την ομάδα του ανδρικού βόλεϊ που πανηγύρισε την άνοδο του στην Volley League «Πάμε Στοίχημα». Ο Νίκος Νικολινάκος μίλησε στο volleyleague.gr για την άνοδο του Εθνικού, για το μεγάλο στόχο της καθιέρωσης, αλλά και την ανάγκη να δοθεί λύση στο γηπεδικό πρόβλημα των ομάδων του Πειραιά. Ο Εθνικός θα έχει για έδρα το γυμναστήριο του Εσπέρου στην Καλλιθέα

Ο πρόεδρος και βασικός χρηματοδότης του ΤΑΑ Εθνικού Πειραιώς Νίκος Νικολινάκος δήλωσε: «Ο Εθνικός κατάφερε μετά από 26 χρόνια να παίξει στη μεγαλύτερη κατηγορία του αθλήματος. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική επιτυχία και συμβάλει στη γενικότερη ανάπτυξη του συλλόγου. Βέβαια αυτή είναι μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει τα τελευταία 4-5 χρόνια. Προσπαθήσαμε να οργανώσουμε το τμήμα σε όλους του τομείς που θα μας βοηθούσαν να πετύχουμε τον στόχο που είχαμε θέσει για την άνοδο στη VolleyLeague. Απώτερος στόχος μας είναι να εδραιωθούμε στη VolleyLeague. 

Για την έδρα του Εθνικού: «Με την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων που έπρεπε να γίνουν για να είναι κατάλληλο το γήπεδο για διεξαγωγή αγώνων της Volley League θα χρησιμοποιήσουμε το γήπεδο του Εσπέρου Καλλιθέας. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να αναφερθώ στην Πολιτεία, η οποία πρέπει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλα τα σωματεία του Πειραιά. Υπάρχουν πολλές ομάδες, εκτός Εθνικού οι οποίες αγωνίζονται σε πρωταθλήματα υψηλών κατηγοριών και δεν έχουν έδρα στον Πειραιά. Δυστυχώς ο Πειραιάς δυστυχώς είναι ένας δήμος που έχει μόνο ένα γήπεδο για όλα τα σωματεία της πόλης του, το οποίο, βεβαίως δεν είναι κατάλληλο για τη διεξαγωγή αγώνων υψηλών κατηγοριών. Αυτό είναι και το πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε καθώς αναγκαστήκαμε να απευθυνθούμε σε άλλους δήμους για την αγωνιστική μας έδρα».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ