Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
21-08-2017 17:52

Με στόχο την παραμονή και τρεις ξένους ο Εθνικός (το ρόστερ)

Έτοιμος για να ξεκινήσει τη δουλειά είναι ο Εθνικός Πειραιώς με στόχο να είναι ανταγωνιστικός στο Volley League. Στην επιστροφή του στην κορυφαία κατηγορία μετά από το 1989 θα χρησιμοποιήσει ως έδρα το γυμναστήριο του Εσπέρου Καλλιθέας, όπου θα ξεκινήσει την Δευτέρα 28 Αυγούστου η προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν.
Ο Σάκης Ψάρρας, ο οποίος στην πρώτη του αποπειρα ως προπονητής κατάφερε να οδηγήσει τον Εθνικό στην άνοδο,  θα έχει συνεργάτη τον αδελφό του Αργύρη ο οποίος θα πάρει τη θέση του Γιώργου Κερκινέ. Γυμναστής του Εθνικού θα είναι ο Θωμάς Ζάτας και στατιστικολόγος η Γεωργία Αρβανίτη.

Από την ομάδα της σεζόν 2016-17 που πήρε και την ιστορική άνοδο στην επαγγελματική κατηγορία έμειναν οκτώ αθλητές. Αποκτήθηκαν τρεις ξένοι και αποκτήθηκαν τρεις ταλαντούχοι αθλητές.

Οι οκτώ αθλητές που ανανέωσαν είναι ο Γιάννης Μαντέκας (ακραίος), ο Νίκος Δεληπρίμμης (ακραίος), ο Αχιλλέας Μπάσης (κεντρικός), ο Αλέξανδρος Τουρνάκης (κεντρικός), ο Χρήστος Βολουδάκης (λίμπερο), ο Θύμιος Αδαμόπουλος (λίμπερο), ο Κώστας Δημητούλης (πασαδόρος) και ο Εντουαρντ Ράμμος (διαγώνιος).

Οι τρεις που αποκτήθηκαν είναι ο ακραίος Κυριάκος Σπυριούνης που τη σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε στον Ηρακλή Χαλκίδας, ο ακραίος Δημήτρης Χατζηνικολάου που τη σεζόν 2016-17 ήταν στην Κω και ο κεντρικός Γιάννης Στυλιανού που τη σεζόν 2016-17 ήταν στον Πανιώνιο.

Οι τρεις ξένοι που αποκτήθηκαν είναι ο Τούρκος πασαδόρος Σερκάν Αμπανόζ, ο Καναδός διαγώνιος Κέισι Νάιτ και ο Αμερικανός κεντρικός Ματ Σέιφερτ. Και οι τρεις ξένοι αθλητές αναμένονταν να φτάσουν στην Ελλάδα εντός της εβδομάδας και στο προσκλητήριο της Δευτέρας (28/8) θα είναι όλοι παρόντες.

Σύμφωνα με τον Σάκη Ψάρρα ο στόχος που έχει θέσει μαζί με τον πρόεδρο και κεντρικό χορηγό Νίκο Νικολινάκο είναι η παραμονή και καθιέρωση του Εθνικού Πειραιώς στην Volley League.