1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-05-2017 00:05

Γιόρτασε την άνοδο ο Εθνικός (photos)

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η φιέστα του Εθνικού Πειραιώς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α2 ανδρών και την άνοδο στην VolleyLeague.


H βραδιά ξεκίνησε με τις βραβεύσεις. Τιμήθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο οποίος στη σύντομη ομιλία του τόνισε ότι ο δήμος θα βοηθήσει τον Εθνικό στο μέτρο του δυνατού. Είχε μαζί του την πρόεδρο του ΟΠΑΝ Πειραιά, Σταυρούλα Αντωνάκου (επίσης τιμήθηκε) που είναι δίπλα στις ομάδες, και ως πρώην αθλήτρια καταλαβαίνει τις ανάγκες τους.

Επίσης πλακέτα έλαβαν οι πρώην υπουργοί, Κωνσταντίος Αρβανιτόπουλος, Σταύρος Σουμάκης, ο πρόεδρος του Εθνικόυ Νίκος Νικολινάκος, ο αντιπρόεδρος Σπύρος Καββαδάς, ο παλαίμαχος αθλητής του Εθνικού, Τέλης Ιωάννου, ο προποντής Σάκης Ψάρρας και ο αρχηγός Δημήτρης Σιώπης.

Την τιμητική τους είχαν και οι ακαδημίες του συλλόγου. Η σάλα του «Σαλπέας» πλημμύρισε  με παιδικά χαμόγελα και ταλέντο. Τα πιο μικρά έπαιξαν παρέα με κάποιους αθλητές της ανδρικής ομάδας με ένα μεγάλο μπαλόνι.

Παμπαίδες, παίδες, παγκορασίδες και κορασίδες έπαιξαν ένα φιλικό σετ με μεικτές ομάδες και πολλές αλλαγές στις συνθέσεις.

Στη συνέχεια οι πρωταθλητές της Α2 παρουσιάστηκαν για να παίξουν και εκείνοι ένα σετ, με τον προπονητή Σάκη Ψάρρα να μπαίνει και αυτός για τον τελευταίο πόντο. Ωστόσο δεν πρόλαβε να κάνει πάσα.

Η βραδιά κορυφώθηκε όταν ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος έδωσε το κύπελλο στον αρχηγό Δημήτρη Σιώπη για να το σηκώσει στον ουρανό του κλειστού γυμναστηρίου και να αρχίσουν οι πανηγυρισμοί, μαζί με τον κόσμο και τον «Εθνικάρα», Γιάννη Μαντζουράνη Τα μετάλλια έδωσε ο αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ Λευτέρης Κογκαλίδης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ