Εκτυπώστε τη σελίδα
30-05-2017 19:19

Ευχαριστώ της Κυζίκου στους χορηγούς

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Η Κύζικος Νέας Περάμου με ανακοίνωση της ευχαριστεί όλους τους χορηγούς που συνέβαλαν στη περσινή χρονιά, όπου η ομάδα αγωνίστηκε στη Volley League.

Η ανακοίνωση:

Με αφορμή την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2016 – 2017, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους παρακάτω χορηγούς για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξή τους προς τον σύλλογό μας:

Στην εταιρεία Megara Resins – Anastasios Fanis SA όπου τα τελευταία χρόνια στηρίζει τον σύλλογό μας και βρίσκεται δίπλα στις προσπάθειες όλων των τμημάτων.

Στον όμιλο Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛ.ΠΕ.) και ιδιαίτερα στον κο Καλαφατάκη Γεώργιο για την στήριξή τους και την προσφορά τους στην ομάδα μας.

Στον κ. Μαρτίνο Αθανάσιο, ο οποίος επιβεβαίωσε ακόμη μια φορά την θέληση του για προσφορά στον τόπο μας και ιδιαίτερα στον αθλητισμό.

Στον κ. Πολυχρονόπουλο και την εταιρεία Polyeco SA όπως επίσης στον κ. Τσουρδίνη και την εταιρεία ΠΕΤΡΟΚΟΛ ΑΒΕΕ οι οποίοι παρ’ όλο τις δυσκολίες στηρίζουν σταθερά την ομάδα μας.

Στο κέντρο δια βίου μάθησης «Academy Skills» στην Ελευσίνα, για την προσφορά του και την στήριξή του στα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου μας.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τα καταστήματα της Νέας Περάμου: Ψητοπωλείο «Το Ανεμολόγιο», Creperie – Cafe «Bibelot», Ψητοπωλείο «Αλάτι & Ρίγανη», Εστιατόριο «Μπαλκίζα», Riviera Yacht Club, Ταβέρνα «Στρατιώτης», Ψαροταβέρνα «Φωτίου», Ψαροταβέρνα – ουζερί «Μακαρέλος» όπως επίσης και το El Greco Steak House και Κατ’ οίκον by Con Gusto Catering στα Μέγαρα για την σίτιση των αθλητών.

Ευχαριστούμε τα γυμναστήρια «Fit Gym Sports Club» στα Μέγαρα και «Oxygen Gym» στην Ελευσίνα για τις υπηρεσίες τους καθώς και τους Γεώργιο Γιουρμετάκη (Ορθοπαιδικός – Ορθοπαιδικός χειρούργος) και Μηνά Χρυσοφάκη (Φυσικοθεραπευτήριο Ευ’Κίνηση) για την προσφορά τους στους αθλητές μας. Επιπλέον, τα φαρμακεία της κας Κοροβέση Αδαμαντίας και του κου Χατζόπουλου Γεώργιου για την παροχή του ιατροφαρμακευτικού υλικού.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το «Βιβλιοχαρτοπωλείο Πάπυρος» στη Νέα Πέραμο, το οποίο για μια ακόμη χρονιά, στάθηκε δίπλα στον σύλλογό μας ως χορηγός επικοινωνίας.

Εκ μέρους όλων των μελών, τόσο του Τ.Α.Α. Κύζικος Νέας Περάμου όσο και του Δ.Σ. του συλλόγου μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ακόμη μια φορά όλους όσους στάθηκαν δίπλα στην ομάδα μας την φετινή δύσκολη χρονιά και να ευχηθούμε ο αθλητισμός και ο πολιτισμός της πόλης μας να βρίσκει πάντα άξιους υποστηρικτές.

Διαβάστηκε 2064 φορές