1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-04-2017 20:42

Η νίκη της χρονιάς και της ανόδου από τον Πορφύρα

Με… εκκωφαντικό τρόπο ο Πορφύρας σφράγισε την επιστροφή του στην Α1 γυναικών. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε με 3-1 επί του Ηρακλή Κηφισιάς στο Χαλκιοπούλειο της Λαμίας και επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στην μεγάλη κατηγορία.

Τα κορίτσια του Βασίλη Πανδή έδειξαν εξαιρετικό πρόσωπο και πήραν το τρίποντο που τους δίνει το εισιτήριο για την κορυφαία κατηγορία, αλλά και τον τίτλο του πρωταθλητή στην Α2.

Η αναμέτρηση στα τρία πρώτα σετ ήταν συναρπαστική με τον Πορφύρα να καταφέρνει να πάρει το πρώτο και το τρίτο σετ στις λεπτομέρειες (αν και είχε πάρει και στα δύο σημαντικές διαφορές) και μετά το 1-2 να επικρατήσει με σχετική ευκολία κάνοντας το 2χ2, εξασφαλίζοντας παράλληλα το πρώτο από τα τρία εισιτήρια που οδηγούν στη μεγάλη κατηγορία.

Τα σετ: 1-3 (23-25, 25-21, 23-25, 18-25)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Χουντουμάδης): Κοσμά, Λαμπρινίδου, Κουτουξίδου, Κωνσταντίνου, Γιαννέλου, Βογιατζόγλου Ι., Λύρα –λ / Κόττα –λ, Κωνσταντέλλου, Τσελέπη.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Πανδής): Ράπτη, Φωτεινού, Γκολφινοπούλου, Χρήστου, Θεοχάρη, Σιδεράτου, Μουστάκη-λ / Γκούρα, Καράκου, Ξαγοραράκη, Κελεσίδη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ