1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-04-2017 20:02

Η ώρα των τελικών

Εφτασε η ώρα των τελικών για την Α1 γυναικών όπου ο Ολυμπιακός θα υπερασπιστεί τον τιτλο του κόντρα στον Πανναξιακό, που θέλει να κάνει την μεγάλη έκπληξη.  Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο κλειστό του Ρέντη αύριο στις 19.00, ενώ πρωταθλήτρια ομάδα αναδεικνύεται αυτή που θα σημειώσει τρεις νίκες.


Ο Κυπελλούχος και φιναλίστ του Challenge Cup Ολυμπιακός –έχοντας και το πλεονέκτημα έδρας- στοχεύει στο 5ο συνεχόμενο πρωτάθλημα Ελλάδας προκειμένου να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια επιτυχημένη σεζόν. 

Από την άλλη, ο φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας Πανναξιακός βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία του στην τελική φάση του πρωταθλήματος και θέλει να απολαύσει το... ταξίδι μέχρι τέλους. Στα ημιτελικά έκανε το πρώτο μεγάλο μπαμ αποκλείοντας τον Παναθηναϊκό, χωρίς να παραχωρήσει ήττα. 

Εδώ και αρκετούς μήνες ο Ολυμπιακος έχει συνεχείς υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη σε αντίθεση με τον Πανναξιακό που προκρίθηκε στον τελικό στις 8 Απριλίου και είχε δύο εβδομάδες στη διάθεσή του να προετοιμαστεί για τους τελικούς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των τελικών

1ος τελικός – Σάββατο 22/4
19:00, Ρέντη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ-ΑΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

2ος τελικός – Τετάρτη 26/4
19:00, Νάξου, ΑΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

3ος τελικός – Σάββατο 29/4
20:00, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ-ΑΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

4ος τελικός (αν χρειαστεί) – 2/5
Νάξου, ΑΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ (η ώρα διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθεί αργότερα)

5ος τελικός (αν χρειαστεί) – 5/5
Ρέντη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ-ΑΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (η ώρα διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθεί αργότερα)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ