1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-11-2016 16:54

Mάθημα ζωής και θυσίας για το βόλεϊ από τον Γιάννη Λάιο

Τώρα που όλα τελείωσαν και πήγαν κατ΄ευχήν είναι και η ώρα να αναδειχτεί το μεγαλείο ενός ακούραστου εργάτη του βόλεϊ που για άλλη μία φορά έβαλε το βόλεϊ και την προπονητική πάνω από την υγεία του.

Ο Γιάννης Λάιος την Παρασκευή που πέρασε έκανε σοβαρή χειρουργική επέμβαση στο Ωνάσειο και σε λιγότερο από 24 ώρες βρέθηκε στο γήπεδο για τον κρίσιμο αγώνα της Κυζίκου με την Παναχαϊκή.

Το είχε υποσχθεί στον εαυτό του και στους παίκτες του πως δεν θα απουσιάσει αφήνοντας άφωνους ακόμα και τους γιατρούς.

Bέβαια οι γαιτροί του είπαν πως θα πάρει άμεσα εξιτήριο αλλά δεν φαντάζονταν πως ο Λάιος θα πάει να κοουτσάρει στο πλέον ακατάλληλο άθλημα για... καρδιακούς.

Και μπορεί η χειρουργική επέμβαση που έκανε ο Λάιος να έχει γίνει πλέον ρουτίνα δεν παύει να χρειάζεται ο ασθενής ξεκούραση και μεγάλη προσοχή στο μετεγχειρητικό στάδιο.

Ο Λάιος μετά την εγχείρηση που στέφθηκε με επιτυχία πήγε στο γήπεδο και κοουτσάρισε τον αγώνα της ομάδας του με την Παναχαϊκή.

Παρά την απογοήτευση της ήττας στο τέλος του αγώνα γέμισε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση τους παίκτες δίνοντας τους δύναμη και κουράγιο για τη δύσκολη συνέχεια.

Οσο για το βόλεϊ εάν υπάρχει κι αν έχει ελπίδα να ανέβει και πάλι ψηλά είναι γιατί ακόμα υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Λάιο που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους και την... καρδιά τους στο άθλημα.

3 σχόλια

  • Comment Link ΝΙΚΟΣ Γ. ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2016 08:16 posted by ΝΙΚΟΣ Γ. ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΞΑΔΕΡΦΕ , ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ . ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ 6.00 ΠΡΩΙΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 22.00 ΣΠΙΤΙ !!!! ΕΣΠΕΡΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΑ ΜΑΖΙ .....ΝΑΣΑΙ ΠΑΝΤΕ ΚΑΛΑ

  • Comment Link ΑΟΚΑΡΑΣ Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 10:40 posted by ΑΟΚΑΡΑΣ

    Μπράβο σου μεγάλο κόουτς.. Συγχαρτήρια..
    Υπέροχος,καί εμπνευστής σεβασμού όπως "τότε" στά παρκέ,καί "σήμερα" στούς πάγκους..
    ΑΟΚΑΡΑΣ.

  • Comment Link παλαιμαχος Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 04:40 posted by παλαιμαχος

    αθανατε δασκαλε! ανηκεις στη μεγαλη γενια των ανθρωπων που εβγαλαν το βολλευ στον αφρο και ενεπνευσαν την φουρνια του 87. απεραντος σεβασμος τιποτε αλλο!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ