1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-10-2016 16:32

Ντεμπούτο Κυζίκου, πρόβλημα με Γκονζάλες ο Παναθηναϊκός

Στο ντεμπούτο της στην Volley League η Κύζικος Νέας Περάμου θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκο (1η αγωνιστική, 23/10, 18.00) σε μια αναμέτρηση με ιστορικό χαρακτήρα.
Η ομάδα της Νέας Περάμου θα έχει για βασική έδρα το Λουτράκι και εναλλακτικά το γυμναστήριο των Αγίων Θεοδόρων μετά την ευγενική παραχώρηση των εγκαταστάσεων από το Δήμο Λουτρακίου όπου δήμαρχος είναι ο παλιός βολεϊμπολίστας Γιώργος Γκιώνης.

Όσο για τους φίλους της Νέας Περάμου υπάρχει μέριμνα για τη δωρεάν μεταφορά τους από τη Νέα Πέραμο στο Λουτράκι με πούλμαν που αναχωρήσει στις 16.30 το απόγευμα της Κυριακής από την πλατεία Αγίου Γεωργίου. Αγωνιστικά η Νέα Πέραμος είναι έτοιμη για την πρώτη της εμφάνιση στην κατηγορία.

Ο Παναθηναϊκός μετά την πρόκριση στο φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ στο Βραχάτι γυρνάει και πάλι στην Κορινθία για να κάνει τα αποκαλυπτήρια του στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του κορίνθιου Δημήτρη Ανδρεόπουλου θέλει να κάνει καλό ξεκίνημα και να επιβεβαιώσει τον χαρακτηρισμό του φαβορί. Μοναδική απουσία είναι του Αργεντινού διαγωνίου Χοσέ Λουίς Γκονζάλες που κάνει θεραπεία στο μάτι του.

* Η σημερινή θα είναι η πρώτη των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα».




Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ