1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-09-2013 01:10

«Αν κοιτάμε στα μάτια τον Άρη, όλα θα πάνε καλά»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Ευχαρίστημένοι από την εικόνα της Κύζικου Νέας Περάμου στο τουρνουά «Άκης Αθανασόπουλος», εμφανίστηκαν στο volleynews.gr, o Θόδωρος Μπεκιάρης και ο Σταύρος Κατσανεβάκης, μετά την τιμητική ήττα από τον Άρη


«Είναι φυσιολογικό να έχουμε μια τέτοια εμφάνιση καθώς είμαστε ακόμα στο στάδιο της προετοιμασίας, παίξαμε την Παρασκευή πέντε σετ κόντρα στην Λαμία σήμερα πάλι παίξαμε πέντε σετ, είναι φυσιολογικό κατά την γνώμη μου. 

Είναι ακόμα ρευστά τα πράγματα στην ομάδα, κάνουμε και κάποια λάθη λόγω της μη συνοχής της ομάδας, αλλά πιστεύω ότι όλα αυτά θα εξαλειφτούν με το πέρασμα του χρόνου.

Αυτό που κρατάμε είναι ότι καταφέρνουμε και κοντράρουμε ομάδες Α1 και σίγουρα θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος», δήλωσε ο Κατσανεβάκης.

 
Από την πλευρά του ο Θόδωρος Μπεκιάρης τόνισε: «Πιστεύω ότι είμαστε σε κάλο δρόμο, αν καταφέρνουμε να κοιτάμε στα μάτια ομάδες όπως ο Άρης που σε μια εβδομάδα παίζουν σε επίσημα παιχνίδια στην Α1, όλα θα πάνε καλά. Από εκεί και πέρα, έχουμε ακόμα τρεις εβδομάδες προκειμένου η ομάδα να βρει την συνοχή της και να είμαστε πανέτοιμοι για το δικό μας πρωτάθλημα.

Αυτά τα φιλικά είναι πολύ καλά, είναι δυνατά καθώς παίζουμε απέναντι σε ομάδες της Α1 της  και από την στιγμή που καταφέρνουμε  όχι μόνο τις κοιτάμε στα μάτια αλλά και να τις κερδίζουμε όπως έγινε χθες τότε πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικά για εμάς και  θα βοηθήσουν αρκετά την πορεία της ομάδας μας στο πρωτάθλημα».

Διαβάστηκε 773 φορές
Περισσότερα από την κατηγορία: Χριστόπουλος στη Νέα Πέραμο »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ