1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-09-2018 13:18

Τέλος ο Μπέλος από τον Παναθηναϊκό

Μετά από τέσσερα συνεχόμενα χρόνια στον Παναθηναϊκό ο Χρίστος Μπέλος αποχωρεί από τους «πράσινους» καθώς δεν συμφώνησε στην πρόταση διακανονισμού που του πρότεινε η νέα διοίκηση του ΤΑΑ για τα δεδουλευμένα των προηγουμένων ετών.

Ο Μπέλος απουσίασε από το φιλικό του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ το απόγευμα της Τετάρτης στην Κυψέλη και ήδη δρομολογούνται εξελίξεις για την αντικατάσταση του. Το πιθανότερο σενάριο είναι να γυρίσει από ακραίος σε διαγώνιος ο νεαρός Ράπτης και να αποκτηθεί έμπειρος ξένος ακραίος που έτσι και αλλιώς τον είχε ανάγκη η ομάδα.

Ο Μπέλος είναι γεννημένος 29 Ιουνίου 1980. Αγωνίστηκε πρώτη φορά στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2013-14 όταν οι πράσινοι σώθηκαν την τελευταία στιγμή. Επέστρεψε  στις 5 Ιανουαρίου 2015 και πάλι για να βοηθήσει την ομάδα να σωθεί ενώ και τη σεζόν 2017-18 μαζί με τον Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο ήταν οι παίκτες που έφεραν τα πάνω κάτω στα ντερμπι σωτηρίας και ειδικά με τον ΠΑΟΚ στο Μετς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ