1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-02-2018 17:30

Άλωση της ΕΑΠ από τους μπασκετικούς, παραιτήθηκε και ο Αντωνόπουλος

Η παρορμητική απόφαση της διοίκησης του Δ.Σ. της Ε.Α.Πατρών για απομάκρυνση του Άρη Αγγελόπουλου από την τεχνική ηγεσία εκτός του ότι δημιουργεί προβλήματα στο τμήμα είχε και ως αποτέλεσμα την αποχώρηση του Τάκη Αντωνόπουλου από την διοίκηση.

 

Ο Αντωνόπουλος στα καλά και στα δύσκολα χρόνια πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον ιστορικό σύλλογο αλλά με την επικράτηση της πλειοψηφίας των μπασκετικών που έχουν στόχο τη διάλυση του βόλεϊ αποφάσισε να αποχωρήσει. Με δήλωση του που δημοσιεύτηκε στο pelop.gr ευχαριστεί όλους τους συνεργάτες του:

«Μετά από πολλά χρόνια αποχωρώ από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΑΠ για λόγους που προς το παρόν δεν θα ήθελα να αναφέρω. Εύχομαι τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ να συνεχίσουν το έργο τους για το καλό της ομάδας μας. Θα ήθελα να φωνάζω δυνατά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε έναν άνθρωπο στον οποίο το σύγχρονο βόλεϊ της ΕΑΠ οφείλει σχεδόν τα πάντα, αλλά η ταπεινότητα η σεμνότητα και η ανιδιοτέλεια του δεν θέλει να αναφέρω το όνομα του. Εύχομαι ο θεός να τον έχει καλά και να συνεχίζει να βοηθά και να προσφέρει. Θέλω να ευχαριστήσω τους κ.κ. Γιώργο Αντωνόπουλο, Σάκη Αντωνόπουλο, Κώστα Μπακαλάρο, Δημήτρη Μπακαλάρο, Πολύκαρπο Σαββόπουλο και την οικογένεια Παπαθανασίου για την αμέριστη συμπαράσταση στην ομάδα μας. Τους κ. κ. Ανδρέα Μελιγκώνη, Φώτη Στάικο, Γιώργο Μπάρλο, Χάνα Ατάλα , Μιχάλη Παντελή , Μιχάλη Ρέλο, Σπύρο Μπιράτση, Αγγελο Αγγελακόπουλο για τη στήριξη τους και πολλούς άλλους που ήσαν κοντά στην ομάδα μας Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους με του οποίους συνεργαστήκαμε στη διοίκηση, στη προσπάθεια μας να κάνουμε την ΕΑΠ και πάλι μεγάλη καθώς και εκείνους που μου έδειξαν τον δρόμο να πάω σπίτι μου. Ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτά τα υπέροχα παιδιά του βόλεϊ της ομάδας μας καθώς επίσης και στους δύο εξαιρετικούς προπονητές μας Αρη Αγγελόπουλο και Γιώργο Μαυρομάτη. Τέλος να ευχαριστήσω την γυναίκα μου που ανέχτηκε τόσα χρόνια την τρέλα μου για την αγαπημένη μου ομάδα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ