1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-05-2017 14:43

Αντιδρά η ΕΑΠ: «Φεστιβάλ κινηματογράφου Παναχαϊκή Πετοσφαίριση»

Μια «κόντρα» ξεκίνησε  στο πατρινό βόλεϊ για τα ταλέντα που υπάρχουν στην ΕΑΠ.
Από τη μία η Παναχαϊκή προσπαθεί να χτίσει μια ανταγωνιστική ομάδα με βάση τους πατρινούς αθλητές όπως είναι και η πολιτική της τα τελευταία χρόνια. Ανακοίνωσε μάλιστα επαφή με τον νεαρό κεντρικό της ΕΑΠ ΜίλτοΤσαρκάτογλου, ενώ έχει κάνει πρόταση και στον Ανδρέα Κάββουρα.

Από την άλλη η ΕΑΠ που έχει βάλει στόχο την επιστροφή της στη Volley League με τα δικά της παιδιά, δείχνει να αντιδράει στην πολιτική της Παναχαϊκής. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε κατηγορεί την διοίκηση των «ροσονέρι» για υφαρπαγή αθλητών.

Στη μέση βρίσκονται οι αθλητές που θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω, αλλά το σημαντικό είναι να αγωνίζονται και να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Η ανακοίνωση της ΕΑΠ

Τις τελευταίες ημέρες, γινόμαστε θεατές του Φεστιβάλ Κινηματογράφου ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2013. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 15/5/17 σε τοπική αθλητική εφημερίδα ο αρχηγός της ομάδας Βόλεϊ δίνοντας συνέντευξη, καθόρισε τους μελλοντικούς στόχους της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία, θέτοντας σαν βασική παράμετρο τόσο την οικονομική στήριξη από επιχειρηματίες, όσο και την προσπάθεια υφαρπαγής ταλαντούχων αθλητών από τα άλλα πατρινά σωματεία.

Μια πρωτόγνωρη και ανήθικη προσπάθεια, όταν καλεί γονείς και αθλητές να παρασυρθούν και να εναντιωθούν στα σωματεία που τους ανέδειξαν, και όχι στη συνήθη οδό κατά τη μεταγραφική περίοδο, όπου συζητούν τα σωματεία με τις Διοικήσεις και τους προέδρους τους.

Στο στόχαστρο βέβαια δεν θα έλειπε και η ομάδα μας, με τους ταλαντούχους αθλητές που έχει στο ρόστερ της, γεγονός που προφανώς είχε σαν συνέπεια το πρωτοφανές φαινόμενο, αθλητής, να μην ακολουθήσει τους συναθλητές του και την ομάδα του στην τελική φάση του Πανελληνίου Εφηβικού Πρωταθλήματος και που αποτελεί την ομορφότερη στιγμή της αθλητικής καριέρας ενός νέου αθλητή.

Επειδή πιθανόν κάποιοι, είτε από σκοπιμότητα είτε από αγνοία, παπαγαλίζουν ότι δήθεν η Ε.Α.Π. δεν θέλει ή δεν μπορεί να ανέβει στη Volleyleague, το τονίζουμε για άλλη μια φορά ότι η Ε.Α.Π. Βήμα-Βήμα θα ανέβει στα μεγάλα σαλόνια με τα δικά της παιδιά.

Για το λόγο αυτό και για να κλείσουμε την οποιαδήποτε πρώιμη μεταγραφολογία, δηλώνουμε ότι στο σκαλοπάτι για την κορυφή, στην proleague, θα παραμείνει το υπάρχον ρόστερ της ομάδας και ενισχυθεί με αθλητές κοντά τους ηλικιακά, ώστε να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει και την άνοδο.

Στη νέα ομάδα που σχεδιάζουμε, εκτός του σημερινού ρόστερ, φιλοδοξούμε να εντάξουμε π.χ. και τους αθλητές ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ Β., ΜΑΥΡΑΓΑΝΝΗ Ν. καθώς και δύο περιπτώσεις, όπου θα συζητήσουμε με τις ομάδες τους κατά την μεταγραφική περίοδο.

         Βεβαία θα μπορούσαμε να συζητήσουμε και τυχόν τη θέληση του Νίκου Ρουμελιώτη, να κλείσει την αθλητική του καριέρα στην ομάδα που τον ανέδειξε, συμβάλλοντας με την εμπειρία του την προσπάθειά μας.          

3 σχόλια

  • Comment Link πατρινος Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017 17:03 posted by πατρινος

    πατρινοι,οσοι ειστε στην εαπ ξερετε πολυ καλα σε ποιον ανηκει το οραμα κ ποιος εμπιστευτηκε αυτα τα παιδια.το ξερουν κ οι πετρες.τα υπολοιπα ειναι για τα παραμυθια που πουλατε γυρω γυρω.ας μην μιλησουμε για τα αλλα παιδια του.ξερετε πολυ καλα την αληθεια

  • Comment Link ΠΑΤΡΙΝΟΙ Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017 13:21 posted by ΠΑΤΡΙΝΟΙ

    Φίλε Πατρινέ αυτά είναι παιδιά της ΕΑΠ και κανενός άλλου. Τα παιδιά του συγκεκριμένου που επικαλείσαι το ένα παίζει στην Ολυμπιάδα και το άλλο κυνηγάει την ΕΑΠ διαιτητικά όπου την συναντήσει. Όσο για το όραμα........Έτσι απλά για ενημέρωση δική σου και του κόσμου

  • Comment Link πατρινος Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017 20:06 posted by πατρινος

    Μιλάμε για τα παιδιά και το όραμα του Γεράνιου. Οπότε 'κύριοι της εαπ αφήστε τις γραφικότητες,και αφήστε και τα παιδιά ελεύθερα να αποφασίσουν τι θέλουν

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ