1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-08-2016 13:16

Καζάκου, Αντωνόπουλος και Αντωνιάδης στο πλευρό του Καραμπέτσου

H καθηγήτρια φυσικής αγωγής Ελένη Καζάκου, μέλος του ΔΣ του Α.Ο. Ακρωτηρίου τα τελευταία 8 χρόνια, ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος, μέλος του Δ.Σ. της Ε.Α. Πατρών και πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής από το ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα το βόλεϊ και ο Δημήτρης Αντωνιάδης, δημιουργός της μεγάλης ομάδας του Γυμναστικού Συλλόγου Ιωαννίνων που έπαιξε στην Α1 Ανδρών, συντάσσονται με τον Γιώργο Καραμπέτσο για να πάει Το Βόλεϊ Μπροστά.


Το βιογραφικό της Ελένης Καζάκου:
Γεννήθηκα στα Χανιά όπου έκανα και την βασική μου εκπαίδευση. Ασχολήθηκα με τον Κλασικό αθλητισμό και διετέλεσα μέλος της Εθνικής Ομάδος, παράλληλα δε έπαιξα και ερασιτεχνικά Βόλεϊ.

Σπούδασα στο ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και στην συνέχεια απέκτησα πιστοποίηση Εθνικού και διεθνή κριτή στην Ενόργανη Γυμναστική και με την ιδιότητα αυτή υπηρέτησα την Ομοσπονδία της Γυμναστικής αρκετά χρόνια.

Εργάστηκα ως καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στα Χανιά. Τα έτη 2003 - 2006 συντόνισα το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Παιδείας για τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού Χανίων και το 2015 αφυπηρέτησα ως Διευθύντρια Γυμνασίου.

Τα τελευταία 8 χρόνια είμαι μέλος του ΔΣ του Α.Ο. Ακρωτηρίου με αρμοδιότητα την ανάπτυξη του βόλεϊ. Η πορεία της ομάδας ήταν ανοδική. Το έτος 2014 έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στο mini βόλεϊ, το 2015 πήρε τον τίτλο Πρωταθλήτρια Κρήτης στις Παγκορασίδες και το 2016 στις Κορασίδες.
Ελένη Καζάκου
Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής

Το βιογραφικό του Παναγιώτη Αντωνόπουλου
Γεννημένος στην Πάτρα στις 07-05-1960. Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής από το ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα το Βόλλευ και είμαι στην διαδικασία μεταπτυχιακών σπουδών. Σαν αθλητής αγωνίστηκα στις ομάδες βόλεϊ της ΕΑΠ και του Έσπερου Πάτρας.

Έχω εργαστεί σε πολλές ομάδες βόλεϊ της Αχαΐας κατακτώντας πρωταθλήματα σε όλες τις κατηγορίες και τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

Διατέλεσα Ομοσπονδιακός Περιφερειακός προπονητής βόλεϊ, βοηθός προπονητής στις Εθνικές ομάδες Γυναικών και Εφήβων καθώς επίσης και 1ος προπονητής των εθνικών ομάδων κορασίδων- νεανίδων και της Εθνικής Μεσογειακής ομάδος Γυναικών κατά τους Μεσογειακούς Αγώνες της Συρίας (Λαττάκια 1987). Από το 1986 εργάζομαι ως εκπαιδευτικός στα Δημόσια Σχολεία, Δημοτικά -Γυμνάσια- Λύκεια της Πάτρας.

Τα τελευταία 3 χρόνια είμαι μέλος της ομάδας Φυσικής Αγωγής της Α/θμιας & Β/θμιας εκπαίδευσης του νομού Αχαΐας οργανώνοντας τα σχολικά πρωταθλήματα στα Λύκεια και Αγώνες Αθλοπαιδειας στα Δημοτικά και Γυμνάσια, προσπαθώντας να συνδέσω το σχολικό με το σωματειακό αθλητισμό.
Σήμερα είμαι μέλος του Δ.Σ. της Ε.Α. Πατρών.


Το βιογραφικό του Δημήτρη Αντωνιάδη
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μένει στα Γιάννινα. Ήταν παίκτης του ΒΑΟ στο βόλεϊ και στο στίβο. Είχε 4 συμμετοχές με Εθνική Ομάδα Βόλεϊ. Σπούδασε στην Ιταλία Φαρμακευτική και Προπονητική, όπου για έξι χρόνια ασχολήθηκε με το βόλεϊ ως αθλητής και προπονητής. Συνεργάστηκε με τους κορυφαίους προπονητές της εποχής όπως οι Pittera, Prandi και Zanetti.

Το 1983 επέστρεψε στα Ιωάννινα, όπου ασχολήθηκε ως προπονητής-παράγοντας-χρηματοδότης με τον ΑΓΣΙ, ο οποίος αγωνιζόταν στο τοπικό πρωτάθλημα Ανδρών. Στηριζόμενος σε νέα παιδιά, κατάφερε όχι μόνο να οδηγήσει τις ομάδες Παίδων και Εφήβων πολλές φορές στα Τελικά των Πανελληνίων πρωταθλημάτων, αλλά μέχρι και την άνοδο του ΑΓΣΙ στην Α1 Εθνική Κατηγορία Ανδρών, όπου παρέμεινε για πολλά χρόνια.

Από τα χέρια του βγήκαν μεγάλοι αθλητές οι περισσότεροι από τους οποίους άφησαν εποχή στο ελληνικό Βόλεϊ.

Σχετικά άρθρα

1 σχόλιο

  • Comment Link PARTAKIAS Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2016 05:35 posted by PARTAKIAS

    Δυο πραγματα πρεπει να συμβαινουν....η καποιοι δεν αντεχουν τη διαφανεια,τη μη υποσχεση θεσεων,την σταθεροτητα στις ηθικες αρχες(με οποιο τιμημα),η ξεπληρωνουν γραμματια....!!!!!
    Δεν εξηγειται διαφορετικα αυτοι που το 2008 πολεμησαν τον ΜΠΕΛΙΓΡΑΤΗ να ειναι τωρα με τον συνεταιρο του.Θ Ε Σ Ε Ι Σ μου μυριζονται,καποιο εξελισσονται πιο κωλοτουμπες και απο τον Αχιλλεα...και για οσους αναρωτιουνται θα αναφερθουμε και σε ονοματα αλλα
    κοντος ψαλμος αλληλουια....

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ