1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-05-2013 15:34

Εκλογές στην Αργυρούπολη

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013 θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση των μελών του ΑΟΝ Αργυρούπολης και οι τακτικές αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Διοικητκού Συμβουλίου του ΑΟΝ Αργυρούπολης για την περίοδο 2013-2015.
Το ενδιαφέρον των μελών, των φίλων και υποστηρικτών για το μέλλον και την προοπτική των ομάδων, βόλεϊ, μπάσκετ, ποδοσφαίρου, τζούντο και στίβου του ιστορικού συλλόγου είναι δεδομένο και ιδιαίτερα αυξημένο λόγω της σοβαρής οικονομικής και κοινωνικής συγκυρίας που όλα τα αθλητικά σωματεία βιώνουν. Από την άλλη, είναι επίσης γεγονός της φιλίας και του σεβασμού που έχει κερδίσει ο ΑΟΝ Αργυρούπολης τα τελευταία χρόνια στις σχέσεις του με σωματεία, φορείς και συνδέσμους, τους εκπροσώπους του τύπου αλλά και με τους φίλους του volley.

Για το λόγο αυτό σε αυτή την απαιτητική συγκυρία, είναι ιδιαίτερα σημαντική η συμμετοχή όλων στην εκλογική διαδικασία ώστε να αποτυπωθεί ευδιάκριτα και με σαφήνεια η εντολή του σώματος των μελών προς τη νέα διοίκηση σχετικά με τους στόχους και τις προτεραιότητες αλλά και τα αυξημένα προβλήματα που θα κληθεί να λύσει η νέα διοίκηση την ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο που ακολουθεί.

Η θέση της απερχόμενης διοίκησης από την πρώτη ημέρα που παρέλαβε την εντολή ήταν η ενότητα και η συνεργασία στα πλαίσια μιας ομάδας που ανέλαβε με αυξημένη ευθύνη την εκπροσώπηση ενός ιστορικού συλλόγου σε μια πρωτόγνωρη οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα.

Δείτε εδώ τον απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης
Διαβάστηκε 1021 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ