1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-04-2015 10:36

Διαμαρτυρία ΑΟΝ Αργυρούπολης: «Who cares»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Με ανακοίνωσή του ο ΑΟΝ Αργυρούπολης διαμαρτύρεται για το σύστημα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κορασίδων.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 22 Απριλίου στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. η κλήρωση για την Β φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων.


Υπάρχει γεωγραφικός διαχωρισμός των 16 ομάδων,  με 2 ομίλους Α,Β, και 7 ομάδες στην Βόρεια & Κεντρική Ελλάδα, και 3 ομίλους Γ,Δ,Ε, και 9 ομάδες στην Νότια Ελλάδα και τα νησιά μας. Οι 2 πρώτοι από τους ομίλους Α, Β προκρίνονται απευθείας στην ημιτελική φάση, ενώ από τους ομίλους Γ, Δ, Ε, προκρίνεται απευθείας ο 1ος κάθε ομίλου και ο καλύτερος 2ος των 3 ομίλων.  

Είναι προφανές ότι οι ομάδες των ομίλων Α & Β είναι ευνoημένες από την όλη διαδικασία καθώς είναι και λιγότερες αριθμητικά, και προκρίνονται απευθείας οι 2 πρώτοι, χωρίς να μπαίνουν στην διαδικασία να μετράνε βαθμούς και σετ για τον καλύτερο δεύτερο.

"WHO CARES"..............!!

Για μια ακόμη διοργάνωση η ΕΟΠΕ έχει "φροντίσει" να μεταφέρει το κόστος διαμονής στα αθλητικά σωματεία και κατ' επέκταση στους συνήθης υπόπτους "γονείς",  ενώ αν έλειπε η χορηγία του Δήμου Ευρώτα για την μεταφορά των σωματείων στην Πελοπόννησο, σίγουρα και αυτό το κόστος θα το μετέφεραν στα σωματεία (ποιος θα πήγαινε άραγε......) όπως ρητά αναφέρεται στην προκήρυξη.

Θα πρέπει να γίνει επιτέλους κατανοητό από όλους τους ιθύνοντες, ότι τα σωματεία δεν είναι τράπεζες, στηρίζονται στις συνδρομές των μελών τους και στην χορηγία του κατοστάρικου,  έχουν μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα,  προσφέρουν στην τοπική κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούνται, και οι γονείς δεν μπορούν και δεν πρέπει να είναι οι μόνιμοι καταθέτες και αιμοδότες.

Η ομοσπονδία δεν θα πρέπει να περιορίζεται απλά στον ρόλο της τυπικής οργάνωσης αγώνων, δεν πρέπει να είναι απούσα απο τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία,  αλλά θα πρέπει να βρίσκει λύσεις ουσιαστικές, και να έχει τον μέγιστο δυνατό ενεργητικό/ουσιαστικό ρόλο και ουσιαστική συμπαράσταση προς τα σωματεία που εκπροσωπεί.    

Η προημιτελική και η ημιτελική φάση θα διεξαχθούν απο τις 30 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου στην Σκαλα και τους Μολάους Λακωνίας, και η ομάδα μας κληρώθηκε στον Δ όμιλο μαζί με την ΑΕΚ και την Άθλες Ηρακλείου.

Αποστόλης Μουλακάκης

Γενικός Αρχηγός Πετοσφαίρισης

ΑΟΝ Αργυρούπολης
Διαβάστηκε 855 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link ΓΑΛΩΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015 14:01 posted by ΓΑΛΩΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

    ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ "ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ" ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ...ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΣ ΦΕΡΡΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΤΟΥΣ ΜΟΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ...ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ .... ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ? ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ...."ΚΥΡΙΟΙ" ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ
    ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΓΟΝΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ
    ΓΑΛΩΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ