1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
19-12-2014 14:04

Κοντά στα παιδιά που το χρειάζονται ο ΑΟΝ Αργυρούπολης

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Δίπλα στα παιδιά που φιλοξενούνται στο κέντρο αποκατάστασης σπαστικών στην Αργυρούπολη « ο Καλός Σαμαρείτης», βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης 17 Δεκεμβρίου ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης.
Ο ΑΟΝ Αργυρούπολης προσέφερε δώρα στα παιδιά για τις γιορτές των Χριστουγέννων, και τους έδωσαν ένα χαμόγελο, μία νότα αισιοδοξίας, στον δύσκολο και επίπονο αγώνα για αποκατάσταση, που δίνουν μαζί με τις οικογένειες τους.

Ο «Καλός Σαμαρείτης» είναι ένα Σωματείο Ειδικώς Φιλανθρωπικό που περιθάλπει άτομα με ανάγκες κοινωνικής φροντίδας λόγω εγκεφαλικής παράλυσης.

Σκοπός του Σωματείου είναι η κοινωνική ενσωμάτωση κι αποκατάσταση των ατόμων αυτών μέσα από την τόνωση της αποδοχής κάθε ανθρώπου τόσο από την οικογένειά του όσο κι από την κοινωνία.
Τις επόμενες εβδομάδες ο ΑΟΝ Αργυρούπολης οργανώνει επίσκεψη των παιδιών του κέντρου στο Α κλειστό γυμναστήριο Αργυρούπολης για να παρακολουθήσουν ένα αγώνα βόλεϊ, καθώς και νέα επίσκεψη στο κέντρο αποκατάστασης απο αθλητές και αθλήτριες του ΑΟΝΑ.

Τα παιδιά του «Καλού Σαμαρείτη» αξίζουν την αγάπη μας, αξίζουν την συμπαράστασή μας, είναι παιδιά με ιδιαίτερες ικανότητες, είναι «Άγγελοι επί της γης».
Διαβάστηκε 449 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ